reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny.Czy mozna dolaczyc? Czekam na @ i zaczynam wyciszanie. Jestem na dlugim protokole,lecze sie w novum,mam 26lat a od 5lat staramy sie o malenstwo,brak droznosci po stronie lewego jajowodu i pechowo owulacja praktycznie tylko po lewej stronie. na pewno bede miala kilka pytan bo jestem zielona w tym temacie.pozdr.

reklama
A czy wiecie kiedy mozna przystapic do transferu mrozaczkow po poronieniu? Poronilam w 13 stym tyg.lekarz powiedzial mi przez telefon,ze juz moge przystapic do transferu czyli w drugim cyklu po poronieniu mam zaczac brac horomony.Boje sie ze to za wczesnie, co o tym myslicie?

Kinga, daj znac jak jutro po wizycie, oby komorki dobrze rosly i zebys miala juz ustalony termin punkcji, wiem jak to jest niby tylko kontrola ale i tak stresujaca, duzo watpliwosci, czy komorki fobrze rosna itd. Pozdrawiam

KATE tak sa refundowane,ale kiedy bylam na wizycie u GP dowiedzialam sie,ze jestem za mloda,bo refundacja obejmuje kobiety od 30 roku zycia.

Lotinda a kiedy powinnas miec @? Byc moze,ze to juz paskuda przyszla bo nie widze innego wytlumaczenia.

Kate ja co prawda mialam ciaze biochemiczna , musialam odpoczac jeden cykl i moglam przystapic do dziela juz w nastepnym. Czytalam,ze lepiej nie czekac, tylko szybko dzialac , bo skoro organizm raz zaskoczyl sa duze szanse na kolejene powodzenie :tak:

Romka, witaj na naszym pokladzie ;-)

reklama
Hej dziewczyny! Jak tam????
Retiolandia, Pełna_nadziei??? Jak wizyty??? Piszcie bo umieram z ciekawości!!!
Benele - a jak u Ciebie? Trzymam kciuki za rozmowę! Nie daj im się!

Ja po 17 mam wizytę dopiero więc wieczorem napiszę....
Zrobiłam dzisiaj hcg - 25dpt - pow.30tyś :-):-):-) czyli wszystko wygląda chyba ok :) Tak próbuje zinterpretować wynik - czy bliźniaki czy nie....ale nie wiem...na wizytę poczekać muszę.... nogami przebieram z niecierpliwości :)

Do góry