reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Aduś, ​tylko do 35 lat. Niby to fajnie wygląda. Ale i tak wszystkie badania, które mamy porobione musielibyśmy robić od nowa w Invikcie. Cała procedura kosztuje dużo więcej niż gdzie indziej. 12 990+panel badań+leki do stymulacji+ jakieś inne badania wymyślone w trakcie i pewnie wyjdzie z 17 000- 18 000 zł. A to są prawie dwie próby w Invimedzie.
I do tego profesorek znowu podniósł cenę wizyt.

reklama
Pełna_nadziei - super! Bardzo się cieszę że Ci się udało, gratuluję serdecznie :-):-)

Byliśmy na USG - dopiero zaczyna to do mnie dochodzić....ale SĄ DWA KOCHANE MALUSZKI :))) Widzieliśmy takie kochane fasoleczki i bijącymi szybciutko serduszkami :-):-)
Nie dociera to do mnie! Nie wiem jak wytrzymam 4 tyg.do kolejnej wizyty!!!

Kochane, może zgrajmy to z Gotadorą, wtedy kiedy będzie w trójmieście.. jakieś popołudnie np. W barbadosie przy Krewetce? Gotadora, kiedy w twoim grafiku jest trójmiasto ;-)
Lawendowy ty masz jakieś preferencje co do daty ;-)?

Fusun odezwij sie jak to przeczytasz czy dołączasz :-)

Lawendowy, no właśnie w poniedzialek placiłam 140 awczesneij 120?? a to nie jest tak ze u niego wizyta jest drozsza niz u pozostalych lekarzy ? A ja bylam pewna ze ty jestes w moim wieku :szok:???

reklama
Do góry