reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kinga dobrze będzie i na pewno podadzą ci dwa wypasione zarodeczki:-).Trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Żadna z nas nie lubi bezradności ale niestety jesteśmy na nia skazane. musimy wierzyć lekarzom, ich wiedzy i dobrym chęciom.

reklama
Hola - wiem, że trzeba ufać. Ufam, ale i tak nie lubię być całkowicie bezradna. Ale bym chciała, żeby już dzisiaj była środa.

Miłego dnia wszystkim. Znikam odpocząć, bo po tej punkcji i znieczuleniu ogólnym jakiś śpioch jestem jeszcze.

kinga to czekamy do srody, bedzie dobrze-zobaczysz. alegoria mam nadzieje, ze to lekarz sie pomylil jutro o 15.30 bede myslec o Tobie. Hola , mam nadzieje, ze bol ktory odczuwasz to rozciagajaca sie macica.wiem co przezywasz, to strach i w sumie slowa tu nie pomoga, ale wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Niestety nie jest nam dane byc w beztroskiej ciazy, bo jestesmy tak swiadome zagrozen po tylu przejsciach i analizujemy kazdy bol. Trzymajcie sie

Kinga, super ,ze jestes juz w domku. Odpoczywaj , wyspij sie, bo juz w srode bedziesz musiala byc w formie, by przyjac dwa sliczne bobaski :-)

ALEGORIA trzymam kciuki za Ciebie i Twoje malenstwo :-) !! KINGA mysl pozytywnie,teraz to bardzo wazne! Stresy i zamartwianie sie nic teraz nie da. bedzie diobrze :-)

Kinga za Twoje maleństwa &&&&&&&&&&&&

życzę Ci i nam wszystkim takich cudów jak na obrazku :-)

Baby-Twins.png

Ale suseł dzisiaj ze mnie. Padłam i spałam jak niemowlę normalnie. Muszę przyznać, że tym razem po punkcji dużo lepiej się czuję niż poprzednio. Poprzednio bolał mnie cały brzuch, a teraz na spokojnie. Mimo, że oczywiście jakieś plamienie lekkie muszę mieć.

reklama
Do góry