reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hola jeśli to duże krwawienie to faktycznie lepiej by było gdybys była pod stała kontrolą w szpitalu. Ale wierze w to że z maluszkiem wszystko w porządku ! Daj nam koniecznie znać !

reklama
Alegoria - tu eżała dziewczyna, której lekarz na dobrym sprzęcie widział w poniedziałek zarodek, a w szpitalu na gorszym go jeszcze nie widzieli. Dużo zależy od sprzętu - trzymam kciuki.

Alegoria - trzymam kciuki za jutrzejsze usg. Skoro beta rośnie - to pewnie jest kwestia sprzętu - maluszek jest jeszcze taki mały - że przecież mógł lekarz pod innym kątem zmierzyć, poza tym co sprzęt to wynik. Głowa do góry i dawaj znać co i jak.
Hola - skoro nie ma Cię na forum od paru godzin - rozumiem że do szpitala pojechałaś - lepiej na zimne dmuchać i chuchać. Ja na Twoim miejscu bym popędziła do lekarza jak najszybciej. Dawaj znać co i jak - trzymam kciuki!!!

elala dziekuje ci za posta, i Wam wszytskim dziewczyny, których jeszcze loginów nie pamietam :)
To bardzo optymistyczne to co piszesz... Mam wielka nadzieje że w Londynie wygląda to tak jak u Ciebie, moze niepotzrebnie czytałam niektóre fora i tam dziewczyny piszą że całe lata czekały na in vitro.
Ja juz nie mam za wiele czasu bo skonczyłam 35 lat. Z tego co wiem to finansuja tutaj do 39 roku zycia więc mam jeszcze szanse sie załapać.
Jutro mam wizyte u GP , wiec dam znac wieczorem , mam nadzieje ze to będą dobre wieści :) Jakby nie było- kolejny krok do przodu!

andziulek ja tez z Uk :) Tak jak Elala bardzo szybko u mnie poszlo - ok 2 mce. Az w szoku bylam, bo kompletnie nie bylam na to przygotowana (psychicznie). Ale to byla super wiadomosc, no I szybciutko poszlo - pierwsza wizyta po tym jak zatwierdzili nam fundusze byla chyba po 2 tygodniach!

Caluje dziewczyny - trzymajcie sie cieplo, bo mrozik nadchodzi :zawstydzona/y:

onlyone -super!!!A tz gdyie mieszkasz?Mam nadzieje ze u mnie tez pojdzie rownie szybko:)
,

reklama
Hej dziewczyny! Chwilę temu wróciłam od mojego doktora, byłam na pierwszym USG podczas stymulacji i jest 8 jajeczek:) Nie wiem czy to dużo czy mało, ale doktorek był zadowolony, ale widzę, że męczą go słabe wyniki męża. No zobaczymy jak to będzie, punkacja prawdopodobnie w tym tygodniu...:)

Do góry