reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie Kobietki!
Przepraszam ,że wtrące się na chwilkę-kiedyś udzielałam się na tym forum czekając na upragnione szczęście i się doczekałam-więc wierzę,że każda z Was się doczeka-życzę Wam tego z całego serduszka:tak:
Miliaa bardzo się cieszę,że betka taka piękna-niech dzidzia pięknie się rozwija:-D
Powodzenia dziewczyny!!!

madzialenak spac od 5 nie moge, lezalam.. Po 8 przyjedzie moj Maz, zjemy sniadanie i smigamy.. Jak tylko bede cos wiedziala dam znac.
Masakra takie oczekiwanie, podekscytowanie i stresik.. Oj oj oj..

Musi nam sie udac ;-)

sznurki...ja ci mowilam, ze ty masz ten sam dpt co ja...tu nie ma znaczenia godzina w ktorej mialas podane zarodki.
bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki, magia swiat musi zadzialac, tak jak w moim przypadku!!
Magdusia...co tam kochanie slychac u ciebie? tak dawno cie nie bylo...jak sobie radzisz z malutka?
romka...ja po antykach tez przez jakis tydzien prawie dwa mialam plamienia...tak to jest, ze organizm musi sie przestawic.takze nic sie nie martw, bo to normalne. takie cos moze trwac nawet 3 miesiace...

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Dziewczynki,:-)

Sznurki, czekam z niecierpliwoscia na wynik. Powodzenia!!! :-)&&&&&&&&&&

Madzialenak a Ty jak sie czujesz??? Jutro kolejny dzien napiecia i trzymana mocno kciukasow, tym razem za Twoja betke. :tak:

Kinga, mam nadzieje,ze Ty tesz sie pochwalisz twoimi dekoracjami swiatecznymi??? :tak:

MILEGO DNIA!!!!:-)

A mnie od 3 dni boli brzuch jak na @, jajnik kluje. To chyba owoulacja. Tak mysle ale nigdy mnie az tak nie bolalo. Nie wiem ale mam wrazenie,ze w tym ostatnim czasie moj organizm jakis taki dziwny jest.
Moja lekarka rodzinna twierdzi,ze to moje dolegliwisci ostatnie po crio , to oznaka,ze organizm zaskoczyl i sadzi,ze nastepnym razem sie uda. Wnioskuje,ze w takim ukladzie wina niepowodzenia tkwi w zarodeczkach. Achhh musze zapytac o to moja ginekolog. Lece dopisac do listy pytan hihihi

reklama
Cześć dziewczyny
Mam pytanie do tych z Was, które miała nieudaną procedurę invitro (pełną, ze stymulacją) Ja mam już drugi naturalny cykl po invitro i po raz drugi spóźnia mi się @. Co jak co,ale cykle zawsze miałam regularne - 27 dniowe. Teraz już drugi cykl nie mogę się "doczekać" @. Też tak miałyście? Wiążę to z tymi wszystkimi lekami, które przyjęłam. Ale to było już jakiś czas temu więc nie wiem czy słusznie.

Do góry