reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony, glowa do gory. Kochana, trzeba wierzyc ,ze wsrod tych 4 jest wlasnie ten jeden co da Ci szczescie i za 9 miesiecy, bedziesz go mocno tulic do serca :tak::-) a reszta oczywiscie bedzie na zimowisku czekac na moment, by stac sie jego rodzenstwem.
Dostaniesz zel ulatwiajacy zagniezdzanie. Spuer!!!Nie slyszalam o takich specyfikach.

Witam Was wszytskie Dziewczyny. Podczytuje Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć. Od ponad 2 lat staramy się o dziecko. U mnie stwierdzono rozległą endometriozę więc stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać. Do ICSI podchodziliśmy w Artemidzie w B-stoku. Mimo że jestem z Wlkp to zrobiliśmy sobie urlop na Wschodzie :-D. Wyhodowałam 17 jajek z czego 14 na prawym jajniku (!), 8 było dojrzałych, 8 zapłoniono, 2 zabrałam i niestety nie mamy mrozaków...
Jestem świeżo (6dpt) po transferze 2 blastocyst i umieram ze strachu... Nie mam najmniejszych objawów!!! NIC. :szok: Nie wiem jak wytrzymam te kilka dni...

Przepraszam za ten przydługi wstęp. Trzymam kciuki za Was wszystkie i wracam do czytania zaległych postów bo chcę Was trochę lepiej poznać :-):-):-)

mikimo witaj wsród nas! ja też jestem nowa dołączyłam wczoraj,jestem dopiero przed zabiegiem,dziś mam wizytę i wszystko ustalimy z moją panią doktor,wszystkie tutaj umieramy ze strachu,przed zabiegiem,w trakcie a potem po,ale trzeba byc w każdym z tych momentów dobrej myśli,niestety nie pomogę ci z objawami ale jest tu sporo dziewczyn juz po także napewno udzielą wszystkich niezbędnych informacji,a ja ...no cóż trzymam mocno kciuki!

Mikimo :-) witaj wśród nas :-) jak poczytasz starsze posty to natrafisz na takie: " brak objawów to też objaw"

trzymam kciuki za Ciebie i maluszki &&&&&

Sony mocno zaciskam za Twoje komóreczki, żeby się ładnie zapładniały i dzieliły &&&&&&&&&&&&&&&& Wśród tych czterech na pewno jest Twój Maluszek :tak: albo Maluszki ;-):-) Nie stresuj się Kochana.

Aisha fluidki łapię :tak: a filmik super :-)
Agapl , Lawendowy pomyliłyście mnie z Sony ;-) ja dziś nie mam punkcji :-)
Ale tak czytam, ze może gotadora i agapl będą miały w środę a mi wczoraj dr powiedział, ze punkcja wtorek-środa :-) JJJJeeeeeeeeeeeejuuuuuuuuuuuuu, ale się bedzie działo!

Witaj mikimo :-) Zaciskam &&&&&&&&&&&&&& kiedy testujesz?

darii może podziałał, bo dziś juz mniej gardło boli. To są trzy tabletki, więc jeszcze dzis i jutro. Ale wczoraj jak go wzięłam, to nie wiem czy to po nim czy jakis zbieg okolicznosci, ale tak mi się wymiotować chciało :baffled: masakra

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry