mikimo - Witaj w Naszym gronie! Ja szczególnie Cię witam bo podchodzę do IVF w tej samej klinice. Jeśli dziś lekarz potwierdzi na USG o 13-tej będę miała punkcję w piątek..
Powiedz jakie wrażenia z pobytu i kliniki? U jakiego lekarza się leczyłaś??
Sony - Myśl pozytywnie! Ja też mam chyba mało dojrzałych komórek ale nie można się załamywać bo to nie pomaga! Trzymam kciuki za Twoje by wszystkie się zapłodniły &&&&&&&&&&
Powiedz jakie wrażenia z pobytu i kliniki? U jakiego lekarza się leczyłaś??
Sony - Myśl pozytywnie! Ja też mam chyba mało dojrzałych komórek ale nie można się załamywać bo to nie pomaga! Trzymam kciuki za Twoje by wszystkie się zapłodniły &&&&&&&&&&
A to oczykiwanie na bete,niestety nie jest latwe. Wszystkie tutaj staramy sie zachowac spokoj ale mysli i tak koncentruja sie na wszelakich sygnalach plynacych z naszego organizmu. Kiedy dokladnie testujesz?
leczyłam się u prof Jacka. Wrażenia bardzo pozytywne. Znają się na rzeczy (do tej pory leczyłam się na Polnej w Poznaniu - masakra...). Lekarz może niezbyt wylewny, ale widać, że bardzo im zależy, żeby się udało. U mnie nie łatwy przypadek bo endometrioza praktycznie wszędzie, ale jak widać stymulacja się powiodła, komórki dobrej jakości a reszta ... zobaczymy.