reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry Dziewczyny :-)

Witam Martka :-)

Aisha, piekny pomysl i piekna pamiatka.Trzymajcie sie ciepelko :-)

Onlyone, Ty to juz dobiegasz do mety ;-) Jak sie czujecie w trojpaku??? Wyprawka gotowa???? Musze tam do Was na forum kiedys wpasc i poczytac co slychac u pozostalych dziewczyn.

Wanda,Oskaa, zycze spokojnej punkcji i duzych plonow jajeczkowych :-) Trzymam kciuki i juz czekam na wiesci. POWODZENA!!!!

U mnie paskudna pogoda. brrrr leje i wieje brrrr

MILEGO DNIA!!!

reklama
Lawendowy sen jak się czujesz? Wygrywasz z przeziębieniem?

Ja w poniedziałek byłam w klinice na pobraniu krwi. Jeszcze przed in vitro jakieś badania skompletować. W gabinecie było cieplutko a nawet bardzo, a jedna z pielęgniarek otworzyła okno, kurczę buchnęło takie mroźne powietrze. Pozostałe 3 pielęgniarki podniosły sprzeciw, jedna była naprawdę mocno przeziębiona. Od razu mi przyszła myśl, że powinna wszystkich wyprosić i przewietrzyć, bo naprawdę było to potrzebne....
Kurczę dziewczyny a dzisiaj tak chrypię :( tak mnie strasznie boli gardło :( ehhh przewiało mnie :-(

Ja też wolę śnieżyce niż deszcz :) Przynajmniej świat taki czysty, bielutki :) Jak u Ciebie tak wieje, to może przywieje chmury śniegowe ;-)

Wanda i SonySony :-) Wy już pewnie po punkcji - dajcie znać jak już dojdziecie do siebie :-)

u nas nie ma śnieżycy, całkiem ciepło w porównaniu do poprzednich dni :-)

i ja życzę wszystkim miłego dnia :-):-D:-)

Agapl jak się czujesz?

reklama
Gotadora, dziekuje , dzis czuje sie dobrze. Wczoraj od popoludnia do wieczora klul mnie lewy jajnik a prawy, tz dawal o sobie znac od czasu do czas.Czeso musialam odpoczywac. A Ty jak sie masz???

Do góry