reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Adus odezwij sie, jak twoja wizytka dzisiaj??? caly czas trzymam kciuki &&&&&&

Pingwinku nie martw sie tak tym tranem, na pewno jest wszystko dobrze :tak:

Wanda ja tez troche zmoklam na spacerze z psem, ale gorzej, ze buty mi przemokly i moja psica miala skrocony spacer :happy2: no i musze ja pochwalic - jakos wyczula, ze jej pani jest obolala i szla grzecznie, bez ciagania :-)

reklama
madzielanek padłabym ze szczęścia, gdyby to były bliźniaki... Ale ja miałam podawane 5 dniowe i bety zawsze robiłam wieczorem, więc staram się nie nakręcać ;-)

gotadora ja z prawego miałam zdejmowane ogniska endometriozy i mimo że były tylko 3 komórki na nim to do tej pory boli bardziej niż prawy gdzie komórek było więcej. No i powiększył się teraz skubany bardziej niż prawy bo do 10 cm.

agapl będę trzymać kciuki, żeby jak najwięcej &&&& było dojrzałych, a z nich ładne zarodki:-)

Wanda ale się uśmiałam z mężem z tej marchewki :-D A mój Bandit szczęśliwy, że jego Pani non stop w kołderkach leży. Od kilku dni leży ze mną i mnie grzeje :-)
Uważaj na siebie Wanda, aby się nie przeziębić. Mokra głowa w zimnie dobrze nie wróży. Szybciutko się ogrzej i wysusz.

Ostatnia edycja:
Madzialenak :-) faktycznie mamy podobnie w brzuszku :-) mam nadzieje,ze od poniedzialku to juz w ogole bedzie bardzo bardzo podobnie :-) ... a co do mnie to moj problem jest tylko dlatego,ze kiedys jakis pseudo doktor robiac mi operacje na wyrostek ( mialam 6 lat) nie zaszyl mi jelita, zaszyl brzuch tylko, pozniej nie przyznal sie i zapewne przygladal jak dziecko sie miesiacami meczy, bo trzymali mnie w szpitalu nie wiedzac co mi jest. No i te cysty to taka pamiatka byla, po tej nieszczesnej operacji, trafilam na idiote, ktory nie wiem czemu zostal lekarzem - przekresli mnie, dlatego nie chcialo mu sie porzadnie zrobic tego co powinien, no ale ja jestem nieugieta :cool:

Mikimo nie szkodzi, że wieczorem. Porównaj sobie betę z moją. Twoja jest ponad 2 razy większa, naprawdę stawiam na bliźniaki.

Madzialenak - juz mi cieplo - ja w ogole jestem z tych co dlugo nie marzna, ale nie lubia sie przegrzewac.

Mam do Was jeszcze jedno pytanie - mniej istotne, ale jednak - czy ta terapia hormonalna przy in vitro, moze powodowac powstawanie workow po oczami? Bo mi sie niedawno zaczely robic i nie wiem czy to hormony czy juz wiek wychodzi?

gotadora aż strach się bać jak się słyszy takie historie!!! Dobrze, że żyjesz, masz się dobrze i już niedługo będziesz MAMĄ!
Ja od lekarzy też jedyne co słyszałam, że z wiekiem przejdzie albo że histeryzuję:wściekła/y:Teraz powinnam tam iść i powiedzieć, żeby się o endometriozie douczyli!

reklama
wanda chyba niestety może. Masz na myśli takie lekkie opuchnięcie na twarzy i przez to zapadnięte oczy??? Bo jeśli tak to jest nas dwie :tak: Wydaje mi się, że to woda się gromadzi w organizmie od progesteronu, ale pewna nie jestem...

Do góry