reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

agapl faktycznie dziwnie z tą pobudką w czasie punkcji! Ale 7 też dobrze. Wiesz ile z tego dojrzałych?

gotadora
aż nie mogę uwierzyć! Też miałam 17 jajek: 3 z jednego i 14 z drugiego!!! Mam nadzieję, że efekt będziesz miała jak u mnie i już niedługo piękna beta! Uważaj na hiperkę, bo przy tylu jajkach może się zdarzyć. Mnie dopadła na dobre wczoraj (12dpt), ale po punkcji też lekką miałam.

To dziewczyny: &&& za dzisiejszą randkę Waszych komórek z pływakami. Niech się łączą, dzielą równiutko, a potem niech lądują w brzuchach!!!

Oska:
super wieści! Masz piękny zapas Rodzeństwa dla Twoich brzuchowych Maluchów

reklama
Gotadora a z jajnikami operowanymi to niestety jest tak, że w ciąży tez go będziesz czuła. Ja na lewym jajniku miałam ciążę pozamaciczną, lekarze mi go uciachali, jajnik przyrósł do jamy macicy i powiem Ci, że cały czas go czuję, takie kłucia prawie codziennie dlatego też mam brać nospę 3*dziennie. Doktor powiedział, że jak maluch będzie rósł a macica będzie się powiększała to będzie coraz gorzej . W żadnym razie Ciebie nie straszę tylko uprzedzam, że możesz mieć podobnie.

Jestem już w domku z krasnalkami moimi :-) Podano mi dwa, 4 zamrozono, 2 są jeszcze w obserwacji (bo jeden jak na ten dzień za wolno się dzieli a drugi z kolei za szybko) , no i mam 4 komórki zamrożone. Plasterki na brzusiu przyklejone :-) Leżę i odpoczywam.

Oskaa to teraz dbaj o siebie i maluszki :-) trzymam kciuki aby zostaly z Toba na kolejne miesiace &&&&&&

Gotadora, gartuluje!!! Ladnie naprodukowalas komoreczek. Trzymam kciuki, by sie teraz ladnie dzielily. :tak:

Mikimo, ta siodemka , to ilosc pobranych. Zapewne jutro dowiem sie ile bylo dojrzalych i ile sie zaplodnilo. Boje sie bardzo.

Madzialenak dziekuje Ci :-) moj jajnik ocalal z pogromu ( wyhodowalam sobie chyba z 7 cyst, duzych, zrosnietych w jedna calosc, a dlatego ze w tamtych czasach gdy szlo sie do lekarza to mowili, ze "ona udaje, na wf nie chce cwiczyc..." - lekarz zostawil mi wtedy 8mm jajnika, ale jajowodu nie dalo sie uratowac, jajnik sie zregenerowal, kiedys dokuczal bardzo, podobno mam zrosty w brzuchu i dlatego, coz przez tyle lat juz sie przyzwyczailam ze boli, choc ostatnio to byl grzeczny

Ostatnia edycja:
Gotadora - jestes niesamowita! gratulacje

A ja poszlam na spacer z psem i moj wiecznie glodny labrador wyjal topniejacemu balwanowi nos marcherkowy i go ...pozarl. w przyrodzie nic nie ginie. Pierwsza rzecz jaka musze nauczyc moje malentasy jak juz beda chodzic, to zeby nie chodzily z jedzeniem w raczkach, bo nasz Tytus im zwyczajnie zabierze i pozre. Ale z drugiej strony jak beda niejadkami to maja swietny „smietnik” na czterech lapach, do pozbywania sie jedzenia.

milego wieczoru, a ja ide suszyc wlosy ,bo zmoklismy z Tytuskiem bardzo

reklama
Gotadora ja też mam dużo zrostów w brzuchu połączonych z jelitami, masakra. Jeden lewy jajowód to strzępki i niedrożny a prawy cały ale niedrożny. Po usunięciu pierwszej obumarłej ciąży mi zarosły dlatego druga ciąża była pozamaciczna.
Mamy bardzo podobnie w tych naszych brzuchach:-) a Ty biedna za młodu się nacierpiałaś:-(
Teraz najważniejsze są maluchy abyś i ty była ciężaróweczką :tak:

Do góry