reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora - to ja jutro zadzwonie i sie upewnie jak ja mam ten estrofem aplikowac. dzieki za informacje.
Oskaa - to jest faktycznie swietne uczucie, jak te dwa swietliki wpadaja do nas... ja sie nawet wzruszylam do lez...

Gotadora a leczysz si w watrszawie czy w gdansku??
a relanium to chyba 2 razy dziennie masz brac
estrofen na pewno docipnie
a luteine jedna mamm dopochwy a druga doustnie
jesli dowiedzialabys sie ze doustnie masz aplikowac do pochwy daj znac bo i ja invictowa, ale ja bez weryfikacji

Dziewczyny moze wy sie orientujecie? naparwde zwiekszenie luteiny w trakcie ( bserwujac progesteron po transferze ) moze wplynac na zagniezdzenia zarodka.
bo ja nie mam weryfikacji i lekarze kaza brac 3*4, .. ( bo nie znaja wynikow)- a za pierwszym razem robilam weryfikacje wtedy zwiekszyli.
i zastanawia mnie to i troche stresuje :) ale podobno mala ilosc stresu nie zaszkodzila jeszcze...

Sham lecze sie w Gdansku, jutro dam znac odn. luteiny - na rozpisce malej mam w kratce luteine podjezykowa: 3 razy 4 dopochwowo , ale ze mam kupiona rowniez te dowcipna wiec wole sie upewnic, ze to o te podjezykowa chodzi

ps. w wersji online tez jest tak napisane, drukowanymi literami, wiec to na pewno o te podjezykowa chodzi, mam brac od piatku

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ile leżałyście po transferku? Ja dziś całe popołudnie przelezałam i nie wiem jak jutro... Ze względu na pracę mam zwolnienie do 11.02 takze leniuszkować mogę ;-)

Witam serdecznie wszystkie Laski :)
Serdeczne gratulacje dla kolejnych wysokich wyników Bety:)

Gotadora
ja też miałam wziąć 1 tabletkę famexin-u przed transferem, ale się przestraszyłam, bo wyczytałam w ulotce, że utrudnia zajście w ciążę, a jak ktoś już jest w ciąży to ma skonsultować z lekarzem, dlatego też nie brałam. Na ostatniej wizycie zapytałam się lekarza po co on był to mi powiedział, ze działa przeciwzapalnie, a relanium dają zamiast nospy na rozluźnienie

Gotadora a jeżeli chodzi o estrofem to w inviccie jest dopochwowo, dzwoniłam bo jak przeczytałam to myślałam, że źle lekarza zrozumiałam, bo relanium dosyć mocno mnie otępiło :)

Dziewczyny ile leżałyście po transferku? Ja dziś całe popołudnie przelezałam i nie wiem jak jutro... Ze względu na pracę mam zwolnienie do 11.02 takze leniuszkować mogę ;-)

Jak możesz to leż. Ja lezalam półtora tygodnia i u mnie podziałało:)
Chociaż z drugiej strony lezalam, bo miałam lekka hiperkę i lepiej mi było jak odpoczywalam.

reklama
Do góry