reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oskaa - super, że już masz swoje maluszki ze sobą. Nie wiem czy wiesz, ale jesteś już w 2 tygodniu ciąży :-) Gratulacje :tak:

Gotadora - ale kwoczka z Ciebie :-D Masakra. Normalnie więcej niż drużyna piłkarska maluszków będzie :szok:

Sham - zawsze sama możesz sobie sprawdzić poziom progesteronu i jakby coś było nie tak podwyższyć dawkę ( sama lub za zgodą lekarza lepiej).

Pingwinek - będzie dobrze. Nie denerwuj się tym tranem. Niektóre laski imprezują nie wiedząc, że są w ciąży i jest wszystko ok, a jak ty wzięłaś witaminki przez parę dni to nic się nie stanie.

Agapl - ładny wynik komóreczek. Nie szukaj dziury w całym i pomyśl, że już niedługo będziesz miała swoje maluszki ze sobą.

A ja od dzisiaj Lutenyl do 03.02. No i niedługo zacznę kłucie :szok:

gotadora ja estrofem też brałam doustnie... nawet nie wiedziałam, ze można inaczej:baffled:

Dziś odebrałam wynik ostatniej weryfikacji: 13 dpt - 583 :szok: Progesteron 153:szok:
Teraz już oficjalnie czuję się w ciąży:-D Dzięki Dziewczyny za całe wsparcie. Jutro jadę jeszcze na jedno podglądanie jajników czy OHSS za bardzo nie szaleje. Nadal nie mogę w to uwierzyć!

Przesyłam wiruski ciążowe i oczywiście nadal &&&&&&

Darii, faktycznie, będziesz miała prezent od zajączka :-D Może nawet znajdziesz Go w kapuście :-)

k,MTA2NzMxMDQsMjMyODI2,f,zajaczek.jpg

Kinga, no to doczekałaś się :-) Niby kłucia, to nie jest to coś, co tygryski lubią najbardziej, ale człowiek jednak czeka z utęsknieniem. Ja ze swojej strony życzę Ci owocnej stymulacji i mocno, ale to mocno, zaciskam kciuki.

reklama
Kinga i doczekałaś sie swojego startu :-) juz teraz z górki będzie :-)

mikimo szalejesz z betą :-):-D GRATULUJĘ! A wiruski oczywiście podjadam :tak:

Do góry