reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
gotadora kciuki trzymam!
Dziewczyny, życzę miłego obżerania się pączkami i coby nam w cycki poszło,a nie w boczki:)
pączek.jpg
Mój pączek z budyniem (bo z różą nie dowieźli, bo śnieg straszny spadł) czeka,aż przetrawię śniadanko.
Jestem masochistką i czytam o niskich betach.Mój wynik będzie po 14:shocked2:

dzięki Dziewczyny chyba pójdę jeszcze raz zrobić nie pamiętam właśnie w którym dniu robiłam to amh ale rzeczywiście 1,5 to kiepski wynik już sama nie wiem co robić!jutro powtarzam bete.

martaczi ja mam amh 1,7, pewnie już spadło po 2 stymulacjach. Doktor powiedział, że mój wynik nie jest wcale zły, mam 32 lata.

madzialenak a Ty w pracy, czy na L4?no ale powiedz, objawy są wynikiem wzrostu stężenia bhcg i progesteronu,czyli jak są niskie, to nie ma objawów?no tak "na chłopski rozum".....
łapię wiruski, łapię!!!!!
martaczi ja kończę 33 lata w tym roku, a AMH przed stymulacją miałam 0,7, inhibiny nie kazali mi robić, powiedzieli,że wystarczy amh

Ostatnia edycja:
martaczi wynik 1,5 to dobry wynik! Norma to powyżej 1,4, więc jesteś w normie... Nic się nie martw! Moje AMH to 0,9, ale moja dr powiedziała, żeby się tym wynikiem nie stresować, i że przeważnie wynik AMH nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość. (powiedziała, że jest to stosunkowo młode badanie i nie jest jeszcze doskonałe) Jak ja odebrałam swój wynik AMH to byłam załamana, bo myślałam, że już nie mam szans. Koleżanki z forum powiedziały mi, że dziewczyny zachodziły w ciążę z niskim AMH (poniżej tej normy) :-) A Ty jak dla mnie w ogóle nie masz się czym stresować.

aż się boję zrobić robiłam dawno i było 1,5 a sytmulowana byłam chyba już z 10 razy! ale o tym drugim badaniu nie słyszałam dopiero mi Kinga napisała! spróbuję zobaczymy co wyjdzie! ja ma 27 lat

reklama
Do góry