reklama

Kto po in vitro?

reklama
... ja jestem po crio. Mielismy tylko jeden zamrozony zarodek, teraz musimy zaczac od poczatku. My podchodzimy do ivf w Szkocji i z tego co czytam to cala procedura rozni sie od tej w Pl. Po pierwsze musialam odczekac 3 pelne cykle. Wczesniej nie zrobia tu crio. Po drugie samo przygotowanie do transferu trwalo okolo 2 miesiecy- pierwszy sprej do nosa 27.11.12 i to byl moj 21dzien cyklu a transfer dopiero 22 stycznia. Z tego co czytam w Pl idzie to o wiele sprawniej!

Wiola ja tez jestem z Szkocji:) I u nas taka sama procedura - do crio trzeba odczekac trzy cykle i pozniej na cyklu stymulowanym ... strasznie dlugo to wszystko trwa - u mnie od pierwszego zastrzyku do transferu bedzie prawie 8 tygodni:szok::szok: Mam nadzieje ze i u mnie i u ciebie juz te kolejne podejscie bedzie ostatnim pozytywnym:) A ty podchodzisz drugi raz do stymulacji tak?? Ile u ciebie jest bezplatnych prob??

Witam Was o poranku Pączusie moje kochane:-D
Chciałam Wam życzyć przesłodkiego dnia:-) I objadajcie się pączkami, bo dzisiaj można :-)

bilde

Lawendowy - no wiesz od rana z takimi slodkosciami:-):-) Ale bym sobie zjadla...

Niestety takich polskich paczkow dzisiaj nie zjem ale mam w planie zrobic takie serowe - nie sa to orginalne ale smakuja podobnie no i sa szybciutkie w wykonaniu - skoro dzisiaj mozna bez ograniczen to co tam:-D:-D

Dziewczyny Wam rowniez slodkiego dnia zycze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry