reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A jakbyś założyła letnie na tył, a zimówki na przód? Podejrzewam, że nawet nie zauważysz róźnicy;-)
Ok, to czekamy na wiosnę :-)

mąż by mnie tak nie puścił, poczekamy jeszcze tydzień, troszkę bardziej się za sobą stęsknimy ;-) A mąż nawet nie wiem czy w czwartek miałby czas bo chyba swój samochodzik odda na wymianę oleju i filterków.

reklama
Molla, cieszę się Twoim szczęściem. Wiesz, że już w czwartek będziesz w ciąży?! Tego się trzymaj i nie puszczaj. A teraz wypoczywaj i żeby dolegliwości żołądkowe już nie powróciły.

molla to bedzie pierwszy ale za to udany transferek drugi będzie jak zdecydujecie się na rodzeństwo dla maleństwa które juz w czwartek zabierzesz do domku,gratuluję Ci kochana i trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&

MADZIALENAK!!!! Jak trafił dzięki pokierowaniu Twoją telepatią na faceta to też będzie SEBASTIANEK!!!!!
Oby tylko się teraz ładnie podzieliły!!!! Tak marzę o tym, a co będzie czas pokaże. Mój powiedział, że jak "dotrwają" do końca to pomału zabierzemy wszystkie 5:szok:, jak los da, bo chleba i dzieci nigdy nie za dużo....:tak:

DZIEWCZYNY!!!! Jesteście dla mnie czymś bardzo ważnym!!!! Pisałam już, nie znam Was osobiście, ale BARDZO, BARDZO WAS LUBIĘ!!!! DZiękuję, że jesteście!!!!!
Ja całą moją energią będę zawsze Was wspierać, pomagać telepatycznie ile się da!!!!
Każdej z nas życzę by osiągnęła swój wymarzony cel!!!!

drk tak bardzo Ci współczuję, ja chyba bym oszalała jakby sie okazało,że mam tyle czekać. Ja dziś tak późno, bo niestety okazało się ,że zaczęłam plamić, a to połowa cyklu. Spanikowałam, ale lekarz stwierdził, że to plamienie owulacyjne i nie trzeba się przejmować . Problem w tym, że nigdy takowego nie miałam.Mój cykl z wrażenia ześwirował ;-) Ale przy okazji pobrałam toxo awidność. Mam nadzieję ,że będzie ok i w kwietniu zacznę stymulację tak bardzo wyczekiwaną ( @ ma przyjść 3. kwietnia)
Molla kochana jestem pewna, że w końcu będziesz MAMĄ:-)
Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia:-)

Hej Dziewczyny!
W końcu nadszedł ten moment! Jutro moja pierwsza wizyta w Invimedzie!!! Jestem kłębkiem nerwów choć wiem że to dopiero początek, od jutra już będę z Wami w stałym kontakcie bo kto jak nie Wy zrozumie mnie najlepiej, kto jak nie Wy doradzi i wesprze!! Mam nadzieję że dr Żórawski będzie choć w połowie tak dobry jak Gizler do którego się niestety nie dostałam...Nie wiem za bardzo co mam ze sobą wziąć, chyba wszystkie wyniki badań jakie mam, dziewczyny czy na pierwszą wizytę powinno się iść z mężem? Czy wystarczą jego wyniki? Ściskam Was mocno.

reklama
MajaSauer mi powiedziano,że mogę przyjść bez męża. Z jego sprinterami wszystko dobrze na szczęcie. Musi być przy punkcji , a kilka dni wcześniej zrobić hiv, wzw itp

Do góry