reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja sie właśnie zestresowałam....patrze na telefon, ktoś dzwonil do mnie 2 razy...na sluzbowy telefon, sprawdzilam sobie w necie a to apteka Invimedu....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Oddzwanialam juz 3 razy ale nikt nie odbiera...matko...co oni chcieli...teraz to chyba zeświruje:(:(:(:(:(:(

reklama
Z tego co ja słyszałam w tv mają być ograniczenia wiekowe kobiety (do 40 lat) i przewidują, że od lipca do końca roku z programu skorzysta 2000 par

oj dziewczyny mam nadzieję ze ostatni raz tej @ tak wyczekuję a następna dopiero po połogu :-D
hola nie możemy za głosno się zachowywać bo córka w pokoju obok :-D
madzialenak mąż mówi że pomoże :-D

hola też mi się wydaje że to za pięknie brzmi...Mój maż powiedział że absolutnie na nic nie czekamy, że to pewnie biorąc pod uwagę nasz niezrównoważony rzad się tysiąc razy pozmienia, czy naprawdę chcemy ryzykować? Oczywiście że nie.

Hola, w takim musisz się zdać na mnie :)No to zabieram się do pracy :-)
I jeszcze mam jedno pytanie, jaki sobie życzysz wzór ułożenia wstążek. Jajka mają być takie same, czy inne?

Lawenodwy Sen Twoje jajka cudne, na dodatek z niespodzianką :-)

Hola leż sobie, odpoczywaj a betka będzie sobie rosła i to plamienie pójdzie w zapomnienie :tak:

TeQuila ...cóż :zawstydzona/y: tylko pozazdrościć :rofl2:

reklama
Witajcie dziewczyny ;-)
od kilku dni do was nie zaglądałam....w pracy mam urwanie głowy :crazy: tylko dzisiaj wyrwałam sie wcześniej, bo niespodziewanie, kilka dni za wcześnie @ przyszła i strasznie boli mnie brzuch .
widzę, że sporo sie wydarzyło, chociaz niestety czytałam tylko tak pokrótce - nie jestem w stanie tego wszystkiego nadrobić!
Nowo przybyłe koleżanki witam serdecznie :-)
no i gratuluję oczywiście tym , którym się udało...czyli wysokich bet, udanych punkcji, transferów, owocnych wizyt....
i nadal trzymam kciuki za te , które nadal czekają na odpowiedni czas tak jak ja:tak: kiedyś to wreszcie nastąpi :tak:

mam jeszcze takie małe pytanko, czy miałyście jakieś badanie w dzień punkcji ???

Do góry