lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hola, będą najpiękniejsze na świecie. Włożę do nich całe swoje ♥
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam jeszcze takie małe pytanko, czy miałyście jakieś badanie w dzień punkcji ???
oj dziewczyny mam nadzieję ze ostatni raz tej @ tak wyczekuję a następna dopiero po połogu![]()
hola nie możemy za głosno się zachowywać bo córka w pokoju obok
madzialenak mąż mówi że pomoże![]()
jeszcze tylko 5 miesięcy potem kolejne 2 i juz bedziecie szaleć ;-);-);-)TeQuila korzystajcie póki możecie, u mnie posucha już od grudnia, wciąż się boję :-(
i jak już odejdę "na dobre" to wtedy powiem, niech kogoś "zaangażują" w moje miejsce. Byłam w pracy tylko 5,5 godz. i nie miałam czasu by nawet do Was zajrzeć, nie było mnie poniedziałek, wtorek i sie trochę zaległości zrobiło, a terminy gonią, p.s.praca bardzo nerwowa
. Niedawno wróciłam, zrobiłam pierogi z kapustą, grzybkami i mięskiem, jestem trochę zmęczona, całą noc prawie nie spałam, miałam boleści brzucha, nasilające się podczas chodzenia, albo siedzenia, nie wiem jajniki mi napuchły, czy co, ale póki co minęło, we wrześniu po punkcji tak nie miałam, a teraz od poniedziałku mnie jedzie brzuch, no....dziś trochę spokój, by nie zapeszyć