reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie Gotadorka!!!! lepiej dmuchać, tymbardziej tyle wystarane, wyczekiwane, że człowiek się boi by coś nie tak zrobił...

reklama
zresztą ja nie mała, chłop też, jak żeśmy kiedyś pofiglowali to.....POSZLIŚMY NA DNO!!!!!:szok: i trzeba było łóżko nowe kupować!!!!!:tak:

w sumie to dobrze, bo tamto to miało chyba z 40 lat......
a jak po pierwszej punkcji chciało mi się do toalety, a nie pozwolili, to wysłałam go do apteki po pampers, zaczym przyszedł, to ja już byłam "po załatwieniu" i chba przecholował, jestem duża, ale bez przesady.....kupił mi pampers na ponad 100 kg., jak to pielęgniarki, czy jak im tak zobaczyły, to myślałam, że nie będą w stanie pracować....przynajmniej zapamiętały mnie i mojego chłopa na FULLL

Ale Wy dziewczynki biedne jesteście niektóre. Gotadorka chłop daleko, juz nie chodzi o brum-brum ale sama bliskość jeszcze w takim stanie, bardziej bliskości się potrzebuje, to dobrze, że spokojny ten "odmienny" stan,
współczuję Ci bardzo. do tego ta PRZETALENTKA:ninja2::growl: sąsiadka.... dobrze, że masz teraz "nerwy":wściekła/y: bez "nerwów':-) bo masz swoje przejścia:szok:

-Tato jest najlepszy, podszedł do komputera, on nie wie, co pisze, ale widzi, że klikam i mówi
"dziecko, jak ty ładnie rysujesz, po mnie masz ten talent, ja tez takie ładne głowy rysowałem, jak byłem młody" starsi ludzie to ciężar, ale czasami można naprawdę się odstresować

Molla może to jednak dobrze,że przyjechał :-) jakiś powód musiał być, rozweseli Cię od czasu do czasu - będzie dobrze :tak:

a ja pamietam jak się z moim M poznałam, to wtedy sobie obecywaliśmy,że zawsze razem będziemy, nie mieliśmy pojęcia co nas czeka. On ma zamiar pokończyć te budowy, które teraz prowadzi i do mnie przyjechać na dłużej, tylko jak on się tu odnajdzie? mamy znajomego co ma firmę budowlaną, co nam dom juz zaczął remontować i to są dwa różne światy, tutaj masa problemów o taki mały dom, a jak on chce swoje rozwiązania to jest tak: :szok: ... jedno jest pewne - jak już skończymy ten dom to będzie atrakcją w okolicy ;-)

reklama
Akcja z pampersem Molli przypomiala mi inna. Nie wiem czy ktos mi opowiadal czy zaslyszana ale z sali porodowej. Dziewczyna w bolach, spocona i prosi meza, zeby z torby wzial pieluche zmoczyl i jej oklad zrobil bo goraco. A maz zamiast tetrowej, zmoczyl pampersa i jej na glowe polozyl bo w koncu o pieluszke prosila.:-D Czasami nasze polowki traca zimna krew w kryzysowych sytuacjach.Ale staran im odmowic nie mozna.

Do góry