reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Znowu coś mi przycina, ja nie mogę, kiedy ta wiosna, śnieg przeszkadza, czy co....a może mi jaki bocian na radiówce co mam na kominie siadł;-)...ale za zimno....., nie dałby rady, jeszcze u mnie tak pi..., że by spadł:szok:
W pracy to zawsze mogłam odpisać, jak tylko znalazłam wolną chwilę, a tutaj.....:happy: trudno jaki jest taki jest:sorry2:

reklama
Lila a ja to już taaaka jestem niecierpliwa i nerwowa, że masakra jest, też te lata nauczyły mnie nawet cierpliwości, choc i tak......jestem zawsze "pod napięciem":baffled::-)

Molla - najbardziej jestem zniecierpliwiona jak czytam, że dziewczynom rośnie beta, ale wrzucam na luz, ponieważ wiem, że to nie mój czas, jeszcze...

Ja również należę do strasznych niecierpliwców!!! Nie wiem jak wytrzymam całą ciąże wyczekać, aby zobaczyć i przytulić Maleństwa ;-) Jedynie się pocieszam, że patrząc ile lat się staramy, a tak to szybko minęło to ciąża też mignie.... ;-)

Avocado - piękny przyrost, superasto!!!!

Liliuś Kochana jesteś pewno młodziutka. Nie stresuj sie tak....Przyjdzie i Twój czas,że będziesz miała TAKĄ WYSOKĄ BETĘ, że sama będziesz w szoku:tak::tak::tak:

Molla dzisiaj dobrze , nawet brzuch mnie nie boli, tylko tą cyste na prawym czuje i co chwile latam do wc sprawdzic czy wszystko ok bo mam tak mokro ze sie boje czy nie jakies plamienie ale jest ok:-)

Molla - ja taka młodziutka to już nie jestem, nie wiem jaki tu jest przedział wiekowy, nie chciałabym czegoś palnąć, więc nie powiem co myślę o sobie. RANY JULEK!! Właśnie sobie uświadomiłam, że moja kumpela, która jest w moim wieku ma 16-letnie dziecko, a ja nawet w ciąży nie jestem :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry