reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

mgielka tobie ciąża pozamaciczna napewno nie grozi, masz wysoką betkę a to doskonały dowód na to ze ciąża jest prawidłowa i dobrze się rozwija:tak:

Ehh dziewczynki chiałabym zebyscie miały racje, ze to nic groźnego ale ciężko mi w to uwierzyć, juz tyle razy się nie udało że boję się uwierzyc ze teraz będzie dobrze tym bardziej że sa te plamienia:sorry2:
avocado dzieki za dokłady opis;-) ja mam podobne te plamienia wczoraj było trszeckę krwi takie 3 kropeczki ale bez skrzepów właśnie tak jak napisałas jakby skaleczenie, a dzisiaj rano miałam takiego koloru kawy z mlekiem... Boje się co będzie dalej.... Narazie siedze, odpoczywam i się nie ruszam...

reklama
madzialenak jak to, miałaś plamienie implantacyjne jak już pęcherzyk było widac? jak to mozliwe???

Nie to nie było plamienie implantacyjne. Po prostu miałam plamienie nie wiadomo dlaczego jak już był pęcherzyk a nic złego się nie stało. Plamienie miałam koloru kawy z mlekiem. Troszkę chyba nieskładnie napisałam w poprzednim poście.

Ostatnia edycja:
Avocado przy mojej ciąży pozamacicznej beta rosła bardzo szybko, był za duży przyrost a pęcherzyka nie było w macicy tylko na jajniku. Bóli żadnych nie czułam a jak się później okazało miałam już krew w jamie otrzewnej. Natychmiast trzeba było operować bo groziło mi lada chwila zapalenie otrzewnej.

Witam Was kochane

roxi kochana nie martw się plamienie nie musi oznaczać niczego złego , słuchaj dziewczyn one wiedzą co mówią, udało się! jesteś w ciąży!!!
mayyka nie martw się niczym bo to maluchom szkodzi, będzie dobrze
lulin &&& za wizytę
masia jeżeli chodzi o termin spotkania to ja się dostosuję do Was
asia nie jestem na diecie odchudzającej, poprawia ona jakość organizmu co ma pomóc w zagniezdzeniu maluchów ale potrawy są duszone, pieczone w folii, bez soli, zdrowe i dietetyczne

avocado jak ja miałam pozamaciczną to beta rosła za wolno, raz nawet był spadek, a potem znów rosła, no i tak jak napisała madzialenek w macicy nie było widać pęcherzyka ciażowego. Moja ciąża rozwijała się w jajowodzie i wykryli ją dopiero w 8tc, ale podejrzenie było znaczniej wcześniej bo własnie w macicy nic nie było i betka wolno rosła.

Roxi nie wczytuj się w internet, bo oszalejesz! co opinia to inna, spróbuj sie czymś zająć, wiem,że to ciężko i się ni e da, ale spróbuj, proszę!!Wiem, co czujesz, ja też plamiłam, bez skrzepów i przeszukiwałam cały net i bez sensu.Co mam być to będzie.Trzeba wierzyć,że będzie dobrze!Trzymaj się ciepło!!!

martka dzieki, nie czytam nic w necie bo wiem, ze to nic nie da, masz racje co ma być to będzie, róznie bywa czasem plamienia nie oznaczją nic złego, a czasem widomo że to już koniec. Straram sie nie nastawiać pozytywnie, bo wiem że jest mała szansa na to że będzie ok:sorry2: siedze i odpoczywam, to jedyne co mogę zrobic no i czekam na rozwój sytuacji...

reklama
roxi ja wierzę że będzie dobrze i ty tez musisz uwierzyć, tym razem ci się udało i maluszek zostanie na 100%, zła passa z forum odeszła więc nie ma innej możliwości, nie stresuj się tylko odpoczywaj i wierz, wiara czyni cuda!!! gorące całusy dla ciebie,badź dzielna i silna!!!

Do góry