reklama

Kto po in vitro?

reklama
Avocado, Hola, Mgielka - ja jak zwykle na końcu, ale gratuluję Wam z całego serca

Gotadora u mnie ok. czytam Was codziennie,ale faktycznie ostatnio się nie udzielam. Synek mi chorował ostatnio (rotawirus). Mieliśmy urwanie głowy z ciągłą zmianą i praniem pościeli. Bideny był, tak się wymęczył. Ale już ok. Dziś miał imprezę urodzinową.
Ja we wtorek idę do doktorka na biopsję. I za tydzień zaczynam stymulację (mam nadzieję, że nic nieoczekiwanego nie wyskoczy).

Kwiatuszek nie dowiedzialam sie...nikt mi nic nie mówił....

Właśnie dałam sobie kolejny zastrzyk...i wiem ze każdy przybliza mnie do TEGO dnia, i zniosę wszzystko....ale dzisiaj mnie to troche wkurza:p i troszke chodze poirytowana....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A mam do Was pytanie...bo obecnie do wtorku mam brac rano Cetrotide a wieczorem Pergiveris...we wtorek mam kontrole...lekarz powiedzial, ze kolo wczwartku-piatku byalby punkcja...i czy ja jakies leki jeszcze dostanę?? No i kiedy moj mężulek oddaje nasienie??w dzien punkcji??
I jak to jest w klinikach...moze ktos sie orientuje dokladnie jak jest w Invimedie Warszawskim....jak to się placi za calą procedure?? i kiedy? juz po, czy przed??

Ikasia na pewno dostaniesz na 36 godzin przed punkcją zastrzyk choragon lub ovitrelle na wywołanie jajeczkowania. Mąż oddaje nasienie w dniu punkcji. W Invimedzie w Gdyni rozliczasz się w dniu punkcji po wykonaniu zabiegu, pewnie w Warszawie jest podobnie. Życzę powodzenia na wtorkowej wizycie.

Roxii :-) będzie dobrze - ja w to wierzę i razem zaciskamy kciuki z moimi maluszkami &&&&&&

Hope :-) że ten kwiat zakwitł :tak: to bardzo dobry znak :tak: no i dziecko przeciesz zawsze prawdę powie :-)

Fusun bardzo się cieszę,że już niedługo zaczynasz kłucie i zamieniasz się w kurkę - trzymam kciuki za jajeczka &&&&&

Ikasia :-) Madzialenak już Ci odpowiedziała na wszystkie pytania - jesteś już tak blisko! super! 12 jajeczek to dobry wynik :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry