reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mayyka każdy ma swoją drogę, jednak uważam że ta, w której jest więcej wiary w spełnienie naszych marzeń pewniej prowadzi do realizacji tych marzeń. Nie tylko ja tak twierdzę, więc chyba coś w tym jest :-) zawsze można "coś" wytłumaczyć na wiele sposobów, a wszystko zależy od naszego nastawienia

Lulin powodzenia na dzisejszej wizycie:tak:
mayyka nic się nie martw, wszystko będzie dobrze, spokojnie. Dziewczyny mają racje twoje objawy są jaknajbardziej pozytywne, musisz być dobrej myśli bo inaczej zwariujesz, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie chyba znów klapa, niestety wczoraj zaczęłam lekko plamić:-( nie wiem co się dzieje, boje się że to znów pozamaciczna... ehh ręce opadają, wiedziałam że nic z tego nie bedzie:sorry2:

Roxii - a mi to wygląda na plamienie implementacyjne :-) Pewnie maleństwo się wgryza. Ja na świeżynce miałam implementację w 8 dpt a po CRIO w 10 więc Twoje objawy dają dużą nadzieję na tłustą betkę.

Bardzo dziękuję za miłe słowa !!!
Dziewczyny macie rację należy mi się porządny kopniak w tyłek !! będzie co ma być, gdyby się nie udało mam jeszcze 2 śnieżynki :):)
Roxii plamienie nie musi oznaczać niepowodzenia, bo może znaczyć że Twój maluszek się zagnieździł :) i ma się dobrze ;)
Jak dobrze że tu trafiłam....

reklama
Dzięki dziewczynki za pocieszenie, ale to napewno nie implantacja:no: z tego wszystkiego zapomnialam napisać ze już wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny, znaczy druga kreska jest slaba, ale jest, dzisiaj tak samo, więc zarodek musial się zagnieździć juz parę dni temu:tak: takze wygląda to na ciąze biochemiczną albo pozamaciczną:-( trzeba czekac, zobaczymy co dalej, ale nie mam juz nadzieji na to ze będzie dobrze:no: u mnie kur... zawsze musi być cos nie tak:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry