reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry kochane.
Patrzę za okno a tam jeszcze więcej tej białej masakry :wściekła/y:.
Niestety do roboty muszę iść :-(, a tak bym posiedziała w domciu...ale przynajmniej czas szybciej minie....
ŚRODO PRZYJDŹ !!!!

reklama
Witam dziewczynki w ten mroźny wiosenny dzień....Jak ja bym już chciała wiosnę......
A w ogóle to mam do was pytanie, bo tak zaczęłam się z rana zastanawiać....czy beta to mi nie za mocno urosła? Bo tak jak patrze to wydaje mi się że za mocno....w 13 dpt 259 a w 17 dpt 1847,30 ????A może w lab się pomylili???
Lilia na pewno teraz crio Ci się uda nie ma innej opcji :):):)
Tequila ani mi się waż wątpić w swoje szczęście, tobie tym razem też się na pewno uda i będziesz mamusią po raz 2 :)wiem co przeżywasz, że jest Ci smutno i ja to rozumiem, z resztą podejrzewam że wszystkie to przeżywałyśmy, ale tym razem będzie dobrze i też będziesz mogła sie pochwalić ciążą :):):)
Hola gratulacje tobie betka też ładnie wzrosła :):)

Hi Girls :-)

Mgiełka podaje Ci link do kalkulatora, jes trochę niżej pod napisami, tam wpisujesz bete I, bete II i ilość dni między nimi i wychodzi Ci przyrost, według mnie jest dobry, przyrost to indywidulana sprawa każdej z nas, ja miałam podobnie jak Ty z przyrostem - tzn inne wyniki, ale był moment,że też mi podwajało się miej więcej co 24 godziny

HCG - Human Chorionic Gonadotrophin Level Doubling Time Calculator - Preconception

ps. - najlepiej jest robić badanie w tym samym miejscu, laboratorium

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!! chyba oszaleję, kiepski mam dzień, mam doła, już zdążyłam się poryczeć.
Obudziłam się z przeczuciem że się jednak nie udało i zastawiałam się czy jest sens dalszego faszerowania się :( Dalej nie mogę się normalnie wypróżnić, to strasznie frustrujące...
Betę robię 2 kwietnia..
Hope71
pytałaś czy coś czuję, czasem tak jakby bolał mnie brzuch, ale nie wiem czy to nie jest związane z moim żołądkiem, szybko się męczę. Wczoraj przygotowałam obiad, poszłam do szkoły na 2 h, pojechaliśmy na małe zakupy spożywcze, a po powrocie do domu musiałam się położyć i spałam jak zabita do rana...
Zaczynam wątpić w to wszystko

Mayyka normalnie porządny kopniak Ci się należy!!! masz OBJAWY ŻE SIĘ UDAŁO!!! szybko się męczysz, spanie, problem w ubikacji! Ty się nie dołuj tylko ciesz kobieto!

Cześć dziewczęta. Już prawie powróciłam do żywych po wczorajszym dniu.
Popijam poranną kawkę, może i ona postawi mnie na nogi.
Mimo mrozu i śniegu, życzę Wam cudownej soboty.

stylowi_pl_kuchnia_good-morning_246622.jpg

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_5042915.jpg

Ciociu Gotagora :):),problemy z żołądkiem zaczęły mi się dzień przed transferem, dokładnie po pierwszym zastrzyku z fraksiparyny ( czy jakoś tak), chociaż nie mamy pewności czy to on jest winowajcą. więc problemy z.... to nie pierwszy objaw a i te pozostałe da się jakoś wytłumaczyć. Już tak mam że bardzo sceptycznie do tego podchodzę...

reklama
Do góry