reklama
mgielka888
Fanka BB :)
Witam dziewczynki w ten mroźny wiosenny dzień....Jak ja bym już chciała wiosnę......
A w ogóle to mam do was pytanie, bo tak zaczęłam się z rana zastanawiać....czy beta to mi nie za mocno urosła? Bo tak jak patrze to wydaje mi się że za mocno....w 13 dpt 259 a w 17 dpt 1847,30 ????A może w lab się pomylili???
Lilia na pewno teraz crio Ci się uda nie ma innej opcji
Tequila ani mi się waż wątpić w swoje szczęście, tobie tym razem też się na pewno uda i będziesz mamusią po raz 2
Hola gratulacje tobie betka też ładnie wzrosła
Hi Girls :-)
Mgiełka podaje Ci link do kalkulatora, jes trochę niżej pod napisami, tam wpisujesz bete I, bete II i ilość dni między nimi i wychodzi Ci przyrost, według mnie jest dobry, przyrost to indywidulana sprawa każdej z nas, ja miałam podobnie jak Ty z przyrostem - tzn inne wyniki, ale był moment,że też mi podwajało się miej więcej co 24 godziny
HCG - Human Chorionic Gonadotrophin Level Doubling Time Calculator - Preconception
ps. - najlepiej jest robić badanie w tym samym miejscu, laboratorium
Mgiełka podaje Ci link do kalkulatora, jes trochę niżej pod napisami, tam wpisujesz bete I, bete II i ilość dni między nimi i wychodzi Ci przyrost, według mnie jest dobry, przyrost to indywidulana sprawa każdej z nas, ja miałam podobnie jak Ty z przyrostem - tzn inne wyniki, ale był moment,że też mi podwajało się miej więcej co 24 godziny
HCG - Human Chorionic Gonadotrophin Level Doubling Time Calculator - Preconception
ps. - najlepiej jest robić badanie w tym samym miejscu, laboratorium
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!! chyba oszaleję, kiepski mam dzień, mam doła, już zdążyłam się poryczeć.
Obudziłam się z przeczuciem że się jednak nie udało i zastawiałam się czy jest sens dalszego faszerowania się
Dalej nie mogę się normalnie wypróżnić, to strasznie frustrujące...
Betę robię 2 kwietnia..
Hope71 pytałaś czy coś czuję, czasem tak jakby bolał mnie brzuch, ale nie wiem czy to nie jest związane z moim żołądkiem, szybko się męczę. Wczoraj przygotowałam obiad, poszłam do szkoły na 2 h, pojechaliśmy na małe zakupy spożywcze, a po powrocie do domu musiałam się położyć i spałam jak zabita do rana...
Zaczynam wątpić w to wszystko
Obudziłam się z przeczuciem że się jednak nie udało i zastawiałam się czy jest sens dalszego faszerowania się
Betę robię 2 kwietnia..
Hope71 pytałaś czy coś czuję, czasem tak jakby bolał mnie brzuch, ale nie wiem czy to nie jest związane z moim żołądkiem, szybko się męczę. Wczoraj przygotowałam obiad, poszłam do szkoły na 2 h, pojechaliśmy na małe zakupy spożywcze, a po powrocie do domu musiałam się położyć i spałam jak zabita do rana...
Zaczynam wątpić w to wszystko
lawendowy_sen
Cześć dziewczęta. Już prawie powróciłam do żywych po wczorajszym dniu.
Popijam poranną kawkę, może i ona postawi mnie na nogi.
Popijam poranną kawkę, może i ona postawi mnie na nogi.
Mimo mrozu i śniegu, życzę Wam cudownej soboty.

Ciociu Gotagora 
,problemy z żołądkiem zaczęły mi się dzień przed transferem, dokładnie po pierwszym zastrzyku z fraksiparyny ( czy jakoś tak), chociaż nie mamy pewności czy to on jest winowajcą. więc problemy z.... to nie pierwszy objaw a i te pozostałe da się jakoś wytłumaczyć. Już tak mam że bardzo sceptycznie do tego podchodzę...
reklama
kwiatuszekq20
Ikasia czekamy na iwesci
Mgiełka ty jaki jestes rocznik bo ja 88 wiec chyba nie z Ciebie taka siksa i skad jestes?
Mgiełka ty jaki jestes rocznik bo ja 88 wiec chyba nie z Ciebie taka siksa i skad jestes?
Podziel się: