reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Ja rownież polecam vitalie, korzystalam z ich usług i schudlam! Raz w tyg robi się pomiar i wpisuje w tabele. Kiedy widzisz ze spadasz z wagi i ciało nabiera fajnych kształtów to nie brak motywacji do przestrzegania diety.
Fajnie , ze macie taka możliwoś zrobienia bety z krwi, mnie niestety czeka sikaniec:(
p.s na lany poniedziałek będzie można zucac ścieżkami :))

reklama
asia, TeQuila, Kiwisia, Martka....i nie pamiętam kto jeszcze, bardzo przepraszam Dziewczyny z okolic Katowic, których nie wymieniłam.
Silesia super pomysł!!! Jeśli chodzi o termin, to ja 6-14.04 jadę na wiosenne narty, a bardzo bym chciała się z Wami spotkać!!!! A macie czas w tygodniu poświątecznym???

Dziewczyny, nie przesadzajcie z dietami, bo mnie zawstydzacie, bo wiem, że mi również by się przydała, bo brzuszek to nie ten, którego bym oczekiwała ;-):-D;-)

dziewczyny -SILESIA jak najbardziej, koło mojej klniki :-) termin?kwiecień!
dieta, mówicie?bez kawy mogę przeżyć, ale jak bez herbaty????dieta MŻ chyba najbardziej do mnie przemaia, to jakiszłoty środek, żeby jednak nie wykluczać czegoś całkiem z jadłospisu, po prostu, mniej słodyczy, mniej tłustych rzeczy, więcej warzyw, owoców.Ja te konus jestem, bo 158 cm, waga JESZCZE nie jest najgorzej, bo 53 kg, ale tendencje do tycia są w rodzinie...
Dobranoc, miłego weekendu i nie "smudzić" się z powodu kolejnego przegranego przez naszych meczu....;-)

22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków:)
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
23 marzec Lulin kolejna wizyta przed crio
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec
Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień Malinuś
udane crio
Marzec/kwiecień Fusun -
owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

martka-dokładnie na przeciw naszej kliniki. Widok z okna w sali z łóżkami jest na Silesię ;-)
Asia_77- do 04.04 biorę antyki w oczekiwaniu na wchłoniecię się cysty pęcherzykowej na jajniku. USG pokaże co dalej. Tylko pomyliłam się w liczeniu :zawstydzona/y: i wydawało mi się nie wyjazd na wiosenne narty nie będzie kolidował ze stymulacją. Mam jednak nadzieję, że lekarz coś zaradzi na tą sytuację, bo wyjazd już zapłacony...

reklama
Do góry