reklama

Kto po in vitro?

Ja rownież polecam vitalie, korzystalam z ich usług i schudlam! Raz w tyg robi się pomiar i wpisuje w tabele. Kiedy widzisz ze spadasz z wagi i ciało nabiera fajnych kształtów to nie brak motywacji do przestrzegania diety.
Fajnie , ze macie taka możliwoś zrobienia bety z krwi, mnie niestety czeka sikaniec:(
p.s na lany poniedziałek będzie można zucac ścieżkami :))

reklama
asia, TeQuila, Kiwisia, Martka....i nie pamiętam kto jeszcze, bardzo przepraszam Dziewczyny z okolic Katowic, których nie wymieniłam.
Silesia super pomysł!!! Jeśli chodzi o termin, to ja 6-14.04 jadę na wiosenne narty, a bardzo bym chciała się z Wami spotkać!!!! A macie czas w tygodniu poświątecznym???

Dziewczyny, nie przesadzajcie z dietami, bo mnie zawstydzacie, bo wiem, że mi również by się przydała, bo brzuszek to nie ten, którego bym oczekiwała ;-):-D;-)

dziewczyny -SILESIA jak najbardziej, koło mojej klniki :-) termin?kwiecień!
dieta, mówicie?bez kawy mogę przeżyć, ale jak bez herbaty????dieta MŻ chyba najbardziej do mnie przemaia, to jakiszłoty środek, żeby jednak nie wykluczać czegoś całkiem z jadłospisu, po prostu, mniej słodyczy, mniej tłustych rzeczy, więcej warzyw, owoców.Ja te konus jestem, bo 158 cm, waga JESZCZE nie jest najgorzej, bo 53 kg, ale tendencje do tycia są w rodzinie...
Dobranoc, miłego weekendu i nie "smudzić" się z powodu kolejnego przegranego przez naszych meczu....;-)

22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków:)
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
23 marzec Lulin kolejna wizyta przed crio
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec
Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień Malinuś
udane crio
Marzec/kwiecień Fusun -
owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

martka-dokładnie na przeciw naszej kliniki. Widok z okna w sali z łóżkami jest na Silesię ;-)
Asia_77- do 04.04 biorę antyki w oczekiwaniu na wchłoniecię się cysty pęcherzykowej na jajniku. USG pokaże co dalej. Tylko pomyliłam się w liczeniu :zawstydzona/y: i wydawało mi się nie wyjazd na wiosenne narty nie będzie kolidował ze stymulacją. Mam jednak nadzieję, że lekarz coś zaradzi na tą sytuację, bo wyjazd już zapłacony...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry