reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ewis do crio można podchodzić już w następnym cyklu. Chociaż niektórzy zalecają 1 cykl odpoczynku (ja tak zawsze miałam). Co do schematu crio, to zależy od Twojego przebiegu cyklu. Jeżeli nie masz problemu z opóźnieniami w cyklu i owulacjami, to zazwyczaj podchodzi się na swoim cyklu. Jeżeli są jakieś problemy to przyjmuje się estrofem/progynovę i podchodzi na cyklu sztucznym.
Przykro mi, że się nie udało. Moja siostra też dzisiaj testowała i też miała poniżej 2.

reklama
Sylwia, Asia - dziękuję za informację. Miałam świadomość, że może się nie udać, tym bardziej, że czytam Was, ale łudziłam się, no cóż takie życie. Przykro mi z powodu siostry.
Jest mi źle i przykro - wiem że znacie to uczucie, ale nie poddam się przynajmniej do puki starczy mi sił.

Ewis ja mam cykle 28-29 dniowe...crio będę miała w 19 dniu cyklu...a blastuś jest 5 dniowy.
Sylwia kurczę boję się ,że przez ten encorton znów będzie porażka :-( Zaraz zadzwonię do kliniki i zapytam .

no niestety pani w rejestracji stwierdziła,że żaden lekarz bez wizyty nie może patrzeć do mojej kartoteki oprócz lekarza prowadzącego, którego dziś nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic się nie dowiedziałam ...matko dostanę wylewu zaraz :wściekła/y:

Asia no chyba sobie żartują. Raczej to wymówka, bo przede wszystkim wgląd do karty masz Ty i oni będąc w posiadaniu muszą podać Ci szczegóły. Przecież jakby dany lekarz odszedł z pracy to co? Akta utajnione do końca? Kpiny!

Sylwia ja tylko dzwoniłam i owszem mógłby mi odpowiedzieć inny lekarz na moje pytania , ale pod warunkiem,że umówię się na wizytę i będę osobiście :-( ale jaki to mam sens 1 dzień przed crio jechać do kliniki? Już i tak nic nie wskóram

Asia77 ja podchodziłam do crio bez encortonu, a właściwie bez żadnych innych leków, nie brałam nic prócz kwasu foliowego i witamin, dopiero bodajże w dzień transferu zaczęłam brać duphaston i luteine.

reklama
Asia ja równiez bez encortonu podchodzilam i bez innym leków..co wiecej, na cyklu bez owulacyjnym i mimo to zero leków...i sie udało:) głowa do góry:)

Do góry