Ewelajna,Maja, benle, Fusun, drk, Asia - trzymam za Was bardzo mocno. Mocną ekipę macie więc musi się udać.
Asia - pytałaś o Gyncentrum - na mnie zrobili lepsze wrażenie niż provita jako klinika choć Waszą Panią doktor bardzo lubię. Co do lekarzy to wszyscy zrobili na mnie dobre wrażenie choć przypadek Gizy daje mi trochę do myślenia... A Tobie który lekarz robił ten transfer?
Zuzia - ten pakiet jest całkiem niezły i faktycznie może wyjdzie taniej niż osobno. Ja bym napewno zrobiła z badań ogólnych morfologię, ob lub crp i mocz, glukozę, hormony: w 2-4 LH, FSH, estradiol, obojętnie w którym dniu TSH, ft3, ft4, przeciwciała anty tg i anty TPO, prolaktynę, w 15-20dc progesteron. Z immunologicznych zrobiłabym przeciwciała przeciw kardiolipinie (na ich podstawie można stwierdzić czy trzeba podawać heparynę) oraz ASA i ANA2 ewentualnie (może wskazany będzie encorton - no chyba, że tak czy siak go będziesz brała - choć ja nie jestem za tego typu rozwiązaniem) Aaaa no i oczywiście wymazy: urea, mycoplazma i chlamydia.
A u mnie dalej zbieranie sił. Wczoraj wróciłam do pracy - ciężko było a oprócz tego pochłonęły mnie przygotowania do ślubu - nie mogę uwierzyć, że to już za niecałe 3 tygodnie... Co do crio to jak myślicie - powinnam powtórzyć przed jakieś badania? Kurde może powinnam wymazy zrobić... Nie wiem czy nie przespałam trochę terminu...