aaaczarna
Fanka BB :)

Witam w ciąże zaszłam w 1 cyklu po odstawieniu tabletek anty. Jednak  przesunęła mi się owulacja i nie można u mnie liczyć ciąży od ostatniej  miesiączk
i. Ostatni okres miałam 30 września
. 2 listopada zrobiłam test  ciążowy i wyszedł negatywny
. Następny zrobiłam 7 listopada i był  pozytywny. 12 Listopada robiłam bete HCG i wynosiła 1250 i babka w  laboratorium p:-)owiedziała mi że to 5 tydzień ciąży. 48 godzin później  Beta HCG wynosiła już 2630 . Tego dnia lekarz  mi powiedział że ciąża jest wczesna i minęło jakieś dwa tygodnie od  zapłodnienia. Więc w którym tygodniu jestem ciąży? 4?5?6? 
Pewnie u mnie  będzie po becie albo nie wiem..Pomoże mi ktoś? Następna wizytę mam  dopiero 3 grudnia i wtedy ma mi lekarz powiedzieć w którym jestem  tygodniu
. Ale ja już bym chciała wiedzieć co się dzieje z moim  maluszkiem                                        

i. Ostatni okres miałam 30 września
. 2 listopada zrobiłam test  ciążowy i wyszedł negatywny
. Następny zrobiłam 7 listopada i był  pozytywny. 12 Listopada robiłam bete HCG i wynosiła 1250 i babka w  laboratorium p:-)owiedziała mi że to 5 tydzień ciąży. 48 godzin później  Beta HCG wynosiła już 2630 . Tego dnia lekarz  mi powiedział że ciąża jest wczesna i minęło jakieś dwa tygodnie od  zapłodnienia. Więc w którym tygodniu jestem ciąży? 4?5?6? 
Pewnie u mnie  będzie po becie albo nie wiem..Pomoże mi ktoś? Następna wizytę mam  dopiero 3 grudnia i wtedy ma mi lekarz powiedzieć w którym jestem  tygodniu
. Ale ja już bym chciała wiedzieć co się dzieje z moim  maluszkiem