wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Ja to dzisiaj zaserwowałam pulpety ze słoika
ale lepsze to niż nic...

ale lepsze to niż nic...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale lepsze to niż nic...
Mamjakty to mozemy sobie podać ręce - ja też umierama ja umieram - zjadłam 12 czekoladek (tych, o których wcześniej wspominałam) no i teraz czuję się jak balon![]()

po tym wszystkim weszłam na wagę i się przeraziłam bo od poprzedniego tygodnia mam 3,7 kg do przodu - czy to możliwe??

zawsze rano to rób
dziś chyba daruję sobie słodycze, bo po wczorajszym obżarstwie nawet nie chce mi się na nie patrzeć - ciekawe na jak długo ;-) 
Eluś ja robię podobną -przepyszna jest!!! Tylko smaże pokrojoną w kosteczkę pierś z przyprawą do gyrosa.zamiast fasoli wrzucam poszatkowaną pekińską lub lodową sałatę, troszke cebuli, ogórki, kukurydzę, jak mam ochotę dokładam również trochę sosu tatarskiego:-)Zreszta tam mozna dodać wszystko - co kto lubiA ja wam podam przepis na zarypiastą sałatkę u mnie ją uwielbiają, a więc:
podwójna pierś z kurczaka ugotować i pokroić w średniej wielkości kostkę
dwie puszki fasoli czerwonej (odsączyć) ilościowo to będzie około 1 średnia miseczka
i po tyle samo resztę składników:
papryka konserwowa
ogórek konserwowy
cebula wszystko pokrojone w paski, do smaku pieprz i sól. Na koniec dodajemy trochę keczupu i trochę majonezu. Wszystko mieszamy, ja keczup dodaję z Kotlina a majonez Winiary, najbardziej mi smakują, może dlatego, że to produkty z mojego regionu.

:-)Ja myślę, że ten wątek jest właśnie takim miejscem na przepisy (przynajmniej z takim założeniem go zakładałam) :-)A moze załozymy nowy wątek na którym bedziemy same przepisy podawać;-)
).