Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to może nie ma zasadnosci?Zasadnosc jest, tylko malo ktory lekarz jest chętny do wypisania tego leku![]()
Zasadnosc jest, tylko malo ktory lekarz jest chętny do wypisania tego leku![]()
No właśnie dlatego, ze to steryd nie chce mi lekarz go wypisać, bo twierdzi ze silne lekiNo to może nie ma zasadnosci?
Bo jakoś mnie wypisano bez problemu jak była potrzeba.
Natomiast fakt jest taki, że to bardzo silny steryd i mimo tego, ze mam go w domu to dostalam zalecenia, żeby podawac w ostateczności i jak się da to w przychodni.
Wyniki badań dostalam w tym tygodniu, a jestem po 2 poronieniach, mam dodatnie ANA I ASAA kontynuujesz leczenie tym preparatem? Jeśli tak, to powinni wypisać, czemu mieliby tego nie zrobić?
No i ma rację.No właśnie dlatego, ze to steryd nie chce mi lekarz go wypisać, bo twierdzi ze silne leki![]()
To sama się chcesz tym encortonem leczyć?Wyniki badań dostalam w tym tygodniu, a jestem po 2 poronieniach, mam dodatnie ANA I ASA
Patrząc na zalecenia lekarza i to co mówił, powinnam być już mamaNo i ma rację.
To sama się chcesz tym encortonem leczyć?
Stosuj się do zaleceń lekarza.
Znajdź lekarza, który to ogarnia. Znam ginekologów, którzy zapisują encorton przy staraniach o ciążę i prowadzą potem w ciąży na tym leku. To nie jest tak, że lykniesz kilka tabletek od koleżanki, dzięki czemu wreszcie zajdziesz w ciążę i po 8 miesiącach szczesliwie urodzisz.Wyniki badań dostalam w tym tygodniu, a jestem po 2 poronieniach, mam dodatnie ANA I ASA