Hej wszystkim czy wasze pociechy robią regulanie kupki bo moja właśnie od dwóch tygodni przestała.. nawet 5 dni potrafi nie robić pomimo tego że daję jej codziennie plantex. Dopiero po czopku glicerynowym robi.. ja juz nie wiem co robic..
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Maja robi kupkę raz dziennie, chociaz w ubiegłym tygodniu było co 2 dzień. A herbatki pije bardzo mało.
Cammi, z tego co wszyscy mówią, to jak karmisz naturalnie, to moga byc takie przerwy.
Cammi, z tego co wszyscy mówią, to jak karmisz naturalnie, to moga byc takie przerwy.
ja osobiscie pomagam termometrem, jezeli widzę, że bardzo chce zrobić a nie moze... a czasem wystarczy tylko poprzygyniac nózki do brzuszka. No i oczywiście otwarta pielucha, wtedy najlepiej robi :laugh: ale ostatnio na szczęście radzi sobie sam z tym że... ostatnie trzy kupki były takie ciągnące, jakby jakies śluzowe niteczki... nie wiecie co to może znaczyć?
reklama
Adaś też robi raz albo 2 razy dziennie i to o określonych porach, wcześnjie rano ok 6-7 zależy jak pije, a potem w południe ok 10-11. Ciśnie tak, ze robi się biedactwo cały czerwony ale kupki są w sumie dość rzadkie, także nie ma problemu z zaparciem. I oczywiście najlepiej mu się robi do świeżo przebranego pampersa. ;D