Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Nie dawno ogladalam z mezem lozeczka i klocilam sie z nim jakiego koloru posciel mamy kupic,no ale nadal do porozumienia nie doszlismy![]()
zobaczymy pozniej jak bedzie

Też świetny sposóbja przy Julce pokazywalam mezowi pw sklepie dla dzieci rozne rzeczy i pytalam "ładne"
na co on "sliczne" no i placil tachal torby z zakupami a ciezarna lazila z usmiechem, teraz jest tak ze wiekszosc jest po J a jak kupuje nowego to przez allegro pokazuje mezowi i mowie zamowilam![]()
Wszystkie uliczki i parkingi w około są zawalone przez auta z polską rejestracją. No ale wiedziałam, że tak będzie i że będzie problem, bo mój M. tak się guzdrał i się wybierał.....
A więc wracając do tematu, to już stwierdziliśmy , że wracamy do domu... a tu miejsce się na parkingu po drodze zwolniło, więc szybciutko do kościółka..... 

posiliłam się owocami morza, co prawda troszkę przesadziłam, ale zostawiłam sobie miejsce jeszcze na lody, chyba troszkę mało bo jak zjadłam do końca lody to było mi nie dobrze
ale jeszcze był mały spacerek a potem w domku zielona herbatka i dobrze wszystko się skończyło. :-):-)

wynalazłam na takim portalu holenderskim jak Allegro fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix nowiutki, w kolorze brązowym ( czyli taki jak chciałam 
) za 40 Euro taniej niż w sklepie i na dodatek w Hadze, więc pojechaliśmy wieczorem go odebrać. :-):-) Ludzie co sprzedawali dostali fotelik w prezencie a wcześniej już sobie kupili i to ten sam kolor, więc dlatego sprzedawali. Dla mnie bomba bo mam to co chiałam, jeszcze w opakowaniu z "metkami" .

:-)
Jeszcze jakieś 2 wizyty prócz dzisiejszej no i rodzimy 

) Dzisiaj pogadam o tym z lekarzem, bo to już 36 tydzień, więc nie chcialabym sie zaskoczyć ;-)