Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystko mozliwe, ze wroci juz z mala, ale chyba lepiej gdyby dzidzia jeszcze troche pomieszkala w brzuszku

- zaropiałe oczka są najlepsze!
,
, bo swojemu dziecku nie odmówisz - a to dopiero się zacznie jak pojawi się dzidzia: specjalne jedzenie (jedna wielka ściema i syf!), szał zabawek, gadżetów brrrr - ja osobiście strasznie uważam, żeby Maksa tego nie uczyć i żeby nigdy nie dopuścić do tego, żeby miał pokój pełen zabawek
, są rzeczy na które mu nie szczędzę: książeczki (oczywiście z przyzwoitym tekstem i ilustracjami), artykuły plastyczne, zabawki ruchowe - do zabawy na dworze, klocki drewniane, układanki - ale misiów ma może ze trzy i wszystko to prezenty, a zabawek grających- tych niemowlęcych miał dosłownie kilka - żeby pobudząc zmysły dziecka naprawdę nie jest potrzebna kasa i super zabawki tylko .... wyobraźnia i czas

sniadanie sobie zrobil sam,wczesniej poskladal sobie pranie i wlozyl do komody a teraz cos go naszlo na sprzatanie
cos dziwnie sie zachowuje i nie wiem za bardzo o co mu chodzi

ja nie mialam okazji jeszcze nic kupowac dla bobaska z babcia,ciocia czy mama ale jak pojade do domu to pewnie z mama sie wybiore.No ale moja mama nie jest znowu taka stara(40 lat) Podoba jej sie wiele rzeczy takich jak mnie wiec z nia na kazde zakupy moge isc!!!:-)Chociaz jak gadam z nia to juz sie dowiedzialam ze mi mase rzeczy pokupowala
Kochana jest:-)

w moim przypadku znieczulenie nie wchodzi w grę, bo o ile borowania sie nie boję, to zastrzyki w ogóle odpadają
od razu robię się zielona:-):-)