Ma_Dunia
Fanka BB :)
Witam z samego rana. :-)
Powodzenie na dzisiejszych kontrolach. :-)

bo z moim leżeniem niewiele teraz mogłbym zdziałać. ;-)

Zauważyłam, że czasem w pewnych wyrazach pojawiają się gwiazdki (czyżby cenzura).
Powodzenie na dzisiejszych kontrolach. :-)
Ja też bym tak chciała.Najchętniej pewnego pięknego kwietniowego dnia obudziłabym się i znalazła obok moje maleństwo. Tak "pstryk!" i już ;-)

Ostatnie zakupy zrobiłam wczoraj przez internet, a jakieś dodatkowe drobiazgi mój M spokojnie kupi. Cieszę się, że przygotowania już zakończone,No ja na szczęście byłam przezorna i już mam wszystko gotowe i pokupowane, teraz zostało tylko to czekanie, chyba czułam że muszę wcześniej wszystko naszykować bo teraz bym nie dała rady, wszystko mnie boli i ledwo chodzę.
bo z moim leżeniem niewiele teraz mogłbym zdziałać. ;-)Mój synek też ostatni więcej leniu****e w dzień, a w nocy spokojnie śpi i tylko o 4 robi krótką gimnastykę i potem śpi do 8.ja to sie tronke martwie bo mala bardzo leniwa sie zrobila...od czasu do czasu sie pokreci

Nenius nie daj się choróbsku, a Daria niech się szybko wykuruje. :-)u nas nadal marnie, D kaszle potwornie, ma katar, marudzi, nie chce leków, nie chce jedzenia...
Mnie też chyba cos bierze i brzuch mnie znowu wczoraj bardzo bolał :-(
Pozdrawiam i zmykam
Zauważyłam, że czasem w pewnych wyrazach pojawiają się gwiazdki (czyżby cenzura).

ja od miesiąca już nie mam sił na nic poprostu po jakimś tam weekendzie co się gorzej czułam prowie dwe dni przeleżałam i puźniej już wstałam bez sił. Męczę się jak stara słonica
I cieszę sięże przygotowałam wszystko na tyle wcześniej że teraz mam spokój z przygotowaniami. Ale fakt-dłóższe stanie w kuchni jest męczące i często kończy się na krzesełku, tyle że ja nie lubię robić niczego na siedząco.
) trzeba mieć laktator (mam) i mleko w jednorazowych butelkach (nabyłam) w razie braku pokarmu. Zapomniałam tylko kupić tantum rasa
i meczyam sie strasznie...a do tego bole w dole brzucha tak od jajnikow jak na miesiaczke i to takie mocne...w pewnym momencie mialam stracha..porzarlam 3 nospi i jakos minelo...ale czuje takie rwanie z prawejs trony...dobrze ze ide zaraz na wizyte...do tego jeszczce swidrowanie w krzyzu i juz bylam 2 razy na kibelu ...
Zresztą jeszcze nie wyjęty.Ratunku
Ziemniaczki, kurze pałeczki smażone