didi powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści 
skunkanka wyobrażam sobie kuchnię i ciebie przy okazji

taaa ty i twój perszing
szkoda że tak daleko mieszkasz ja od Tychów to jeszcze z 16km w takiej dziuże
więc spory kawał, twój perszing musiałby z prędkością światła sunąć 
U mnie też miała być mizeria ale w Tesco jakieś ogóry flapowate były 
klucha09 mój synuś po szpinakowej takiego pawera dostał
Piękny pokoik masz przygotowany dla dzidziola 
Taaaa ja też jestem dzielna tym bardziej, że mój próg wytrzymałości na ból wynosi 0 Chyba se wezmę do kieszeni ketonal

Ja jeszcze kilka tyg temu na samą myśl leciałam do kibla ze strachu i aż beczeć mi się chciało. Pewnego dnia siedząc w wannie i myśląc nad tym porodem stwierdziłam, że nie ma co się tyle schizować i postanowiłam wyluzować- puki co udało mi się ale tak jak pisze bluebell jak przyjdzie czas to zacznę (przepraszam za wyrażenie) srać w gacie

skunkanka wyobrażam sobie kuchnię i ciebie przy okazji

taaa ty i twój perszing

szkoda że tak daleko mieszkasz ja od Tychów to jeszcze z 16km w takiej dziuże
więc spory kawał, twój perszing musiałby z prędkością światła sunąć 
U mnie też miała być mizeria ale w Tesco jakieś ogóry flapowate były 
klucha09 mój synuś po szpinakowej takiego pawera dostał

Piękny pokoik masz przygotowany dla dzidziola 
Taaaa ja też jestem dzielna tym bardziej, że mój próg wytrzymałości na ból wynosi 0 Chyba se wezmę do kieszeni ketonal

Ja jeszcze kilka tyg temu na samą myśl leciałam do kibla ze strachu i aż beczeć mi się chciało. Pewnego dnia siedząc w wannie i myśląc nad tym porodem stwierdziłam, że nie ma co się tyle schizować i postanowiłam wyluzować- puki co udało mi się ale tak jak pisze bluebell jak przyjdzie czas to zacznę (przepraszam za wyrażenie) srać w gacie

już posprzątałam wszystkie pokoje jutro łazienka a dziś jeszcze o17 wybieram się do sklepów na niemowlaczkowe zakupy...
jak ja tego nie lubię 
i dziś znowu pisanie nocą mnie czeka