didi
Fanka BB :)
rzeczy wzdymajace typu kaspucha a Ty wariatko jeszcze kefirem zapilas:-):-):-):-)
taaa..a jaki dobre bylo i zagyzlam pączkiem z dzemem..hehe...ale za glupote i lakomstwo trzeba placic..no i ginka pytala tez po co ja jadlam ta kapuste...no jak po co jak oprzec sie niemoglam taaaka dobra byla
no ale jak na wizyci..wszystko ok..jestem szczuplejsza o 50 e
bo jak uslyszla ze w szpitalu mi powiedzieli ze dziecko ma duza glowe to musiala to sprawdzic...no i mala proporcjonalna baardzo i rosnie dobrze...wedlug usg i om jest wzrostowo tak samo... wiec moze bedzie terminowa jesli bede sie oszczedzala tak mi powiedziala bo to wszystkoz alezy teraz od tego co bede robila... no i mloda wazy ok 2200g a nie jak powiedzieli w szpitalu 2386g.. podwozie zamkniete... wiec poki co wszystko ok

oczywiscie spac mi sie chce i najchetniej bym do lozia wskoczyla, ale ide dzisiaj na zakupy z tesciowa, po kolderke, posciel i tego typu pierdolki dla mlodego;-)
popatrzyla w moje wyniki, zaswiadczenie od kardiologa to ktore dostalam przed pojsciem do szpitala i powiedziala, ze poki co to ona tez opinii wydac nie moze
od wczoraj mam takie hustawki nastroju, ze szkoda gadac.. wczoraj poplakalam sie dlatego, ze mezus po powrocie z pracy chcial nastawic pranie, choc mu mowilam, ze to do rana moze poczekac