Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zaczal mnie cos brzusio bolec
czuje taki bol jak na @ i do tego cochwila sie napina
ogolnie jakos dziwnie sie czuje.. taka niespokojna i cochwila mnie oblewaja zimne poty
mam nadzieje, ze to nic zlego i ze nie wyladuje w tym szpitalu szybciej niz mi kazali
z tego co wczoraj mi lekarka mowila i w poniedzialek mowil moj gin porodu poki co nic nie zapowiada, bo wszystko jeszcze mam pozamykane, wiec zaczynam sie martwic co sie dzieje
kurcze nie moge przestac o niej myslec.. jak sie zapisywalam na forum nie myslalam, ze bede tak przezywac z wami wszystko dziewczyny
;-)
az sie poplakalam..
nio tylko, ze teraz to ja sie wystraszylam, ze cos z mlodym moze byc nie tak, skoro wczoraj powiedzieli mi, ze to jeszcze nie moj czas
Frezja - trzymam za Was kciuki. :-) Będzie dobrze i w mig będziesz miała maleństwo przy sobie.Cześć laseczki, wpadłam się z wami pożegnać na kilka dni.
Jutro o 7:30mam być w szpitalu, po badaniach zrobią mi CC.
Mały na dzisiejszej wizycie miał przeszło 4000g i lekarz powiedział, że jutro najpuźniej w poniedziałek (w związku z tym, że mam skurcze zaproponował, że lepiej jutro) zrobimy cięcie bo nie ma co ryzykować z takim dużym dzieckiem tym bardziej że jestem już po cięciu
![]()

Podpisuję się obiema łapkami... ;-)Malutka...wszystko bedzie dobrze...wez pod uage ze kazdy sprzet usg co innego pokazuje...napewno bedzie wysztko dobrze i lekarze niepotrzenie strasza Ciebie i przez to gadanie stresujesz sie itd...az w koncu urodzisz zanim pjeziesz do szpitala...wiec spokoj i pozytywne myslenie a wszystko bedzie dobrze bo maluchowi stres niepotrzebny ..On chce aby jego ukochana mamusia byla wesola i myslala pozytywnie chce czuc sie milo w brzuszku a nie martwc sie jeszcze mamusia...;-) zobaczysz wszystko bedzie super
) i stwierdziłam, że teraz to nie ma co się tym już przejmować. Nasze dzieci są wystarczająco wyrośnięte i dadzą sobie radę, a teraz najbardziej potrzebują spokojnych i zrelaksowanych Mam. 
Mój M mówi, że najlepiej byłoby wylądować na porodówce na początku kwietnia, ale ja mam jedno zastrzeżenie: nie w Prima Aprilis. 

Zaczęły wyliczać z imion dziadków, więc mój tata odpadł bo w imieniu jest litera "O", zostało po tacie M., ale Czesław mi się nie podoba. Myślałam jeszcze wcześniej o Witoldzie, po dziedku M., no ale tez jest "O"!!!!! Czy wy coś z tego rozumiecie?? Jeszcze nasłuchałam się, ze nie mogę rodzić w jakies tam dni, bo to też źle numerologicznie. Jeszcze poród mi będą wyznaczać?? Jasna cholera, to gadanie ich mnie dobija 

M., jako iż wychowany w duchu wiedźmowym juz zaczął cos kombinować, ale dostanie chyba ostrą zjebkę, no bo co, mniej bedzie kochał synka jak nie urodzi się rybką z totolotkiem?
) i zaraz wybuchnę!!!
szczerze wspolczuje na serio.. nam na szczescie nikt sie nie wtraca w imiona dla synusia, ale pary razy tesciowa tez sie zagalopowala z "dobrymi" radami i ja troche przystopowalam
tylko jej bardziej chodzilo o zakupy jakie powinnismy jeszcze zrobic dla mlodego, bo "to" moze sie przydac.. glownie to chodzilo o mleko modyfikowane, ze powinnam sie rozsadnie zachowac i kupic na wszelki wypadek, chocby nawet mialo lezec, bo ona nie wyobraza sobie, zeby pozniej jej Tomus jezdzil i jeszcze takie zakupy robil po porodzie
normalnie zagotowalo mnie w sekundzie i powiedzialam, ze ja nie zamierzam nic takiego kupowac, a jesli bedzie trzeba to i Tomus kupi, bo nie ma 2 latek i napewno poradzi sobie z tak wielkim i odpowiedzialnym zakupem
hi hi juz nie wspomne o tym, ze ostatnio co sie z nia widzimy, albo dzwoni przebakuje cos o tym, ze dobrze byloby gdyby ona z nami zamieszkala, bo ktos musi ze mna byc jak mezus bedzie w pracy
wczoraj jej powiedzialam, ze jak sie tak zdarzy, ze T bedzie w pracy to po niego zadzwonie i bedzie w domu w 10 minut, wiec ja nawet nie zdarze sie ubrac i wyszykowac do wyjscia, nio i zobaczymy co to da, czy troche kobieta wyluzuje..