niuni4
podwójna mama
Niezle, szkoda tylko ze prawie 500zł....Warszawa i okolice - widzialy? Super Tata - Kursy dla przyszłych i świeżo upieczonych ojców. - ODKRYJ W SOBIE SUPERTATĘ
Wczoraj w koncu doczytalam Twoj Styl ze stycznia chyba i tam o tym pisali. Trzeba by akcje rozpropagowac:-)
Didi - dziekuje ślicznie i przepraszam za klopot....
Diabliczka - szczerze podziwiam determinacje i 3mam kciuki za dalsze powodzenie. Wiem ze czasem ciezko, szczegolnie jak sie wtracaja inni co nie maja pojecia....u mnie niestety ciaza i pozniejsze problemy córki (jej wieczne hospitalizacje) pokrzyzowaly plany skonczenia studiow w terminie, musialam wziac dziekanke i wrocic pozniej (i to tez na ITS), dlatego wiem jak wazne jest zeby zaliczyc ile sie da...
(M w 41 tyg. 3300,a na usg przed porodem 2900 wychodziło).Pozwolenie na rodzenie mam.Tylko co z tego.Skurczy ZERO (miałam przez kilka miesięcy to po co mi teraz)
Dołu nie macał,bo to bez znaczenia juz i tak bez akcji skurczowej nie urodzę.A z paciorkowcem mam głośno od progu szpitala krzyczeć,to dadzą antybiotyk na początku porodu.To co M chorował po urodzeniu to raczej nie ten paciorkowiec,bo przy tym dzieci nie chorują,tylko sepsa w drugiej dobie,zazwyczaj ze skutkiem śmiertelnym.
Teraz to podobnie wygląda.Cieszę się oczywiście bardzo.Ale,wiecie jak to z babami,nie dogodzisz;-)
nie wiem. Wiem tylko,że wreszcie Chrzestnych mamy:-), no ale niestety wybór nie przypadł do gustu siostrze Męża i obraziła się na nas
mało mnie to obchodzi co Ona myśli, ale cóż pewnie nagadała już bratu M,że to On będzie tatusiem chrzestnym
a ja wybrałam innego z braci M
. Jejku czy ja zawsze muszę być ta najgorsza