reklama

Kwiecień 2009

I ja się witam! :-)

. Jestem z tym wszystkim sama.
Komuś z boku najłatwiej jest doradzić wyjście, najwygodniejsze dla niego, bez głębszego wnikania w problemy drugiej osoby...
:tak:

Nie przejmuj się Kochana, ale masz racje. To prawda - ludziom zawsze ocena przychodzi tak łatwo. Mam alergie na takie sytuacje

No dziewczynki ja się dzisiaj narobiłam jak głupi gabryś. A teraz bolą mnie plecy jak cholera. Ledwo się ruszam, ale przynajmniej pokój lśni

Oglądałam zdjęcia w zamkniętej waszych brzuszków. Cuda po prostu, a ja taki wieloryb jestem.........

reklama
Skunkanka pobrali mi krew na tysiace sposobow i rozmazow,mocz na posiwy i jakies proby nerkowe i mam mierzyc cisnienie raz dziennie
ja sie dodatkowo pograzylam smigajac z taka nadwaga jak maly samochodzik

Ta, mnie sie najbardziej podoba marudzenie - tu mnie boli, tam mnie rzgo (jak to moj łojciec mawia) a potem to zrobilam, tam bylam, no przez gole tylki trzaskac:angry:;-);-)
Zuziunia teraz mam wyrzuty sumienia, ze trzymalam kciuki za Twoje zachowania pozyteczne dzisiaj...
Powiedzcie mi, zwlaszcza te, ktore spokojnie moglyby polezec - jaka macie motywacje, zeby tak szalec? Udowodnienie, ze dacie rade??
Uhhh dobra, bo mi sie agresor wlacza..sorki;-)

Skunkanka masz absolutna racje,trzaskac w gole tylki tylko ze mi absoltnie nikt nie pomoze rozumiesz?jak sama nie kupie wanienki to nie bede miala w czym wykapac dziecka
wiec zaciskam zeby i do przodu bo wiem ze z nim wszystko ok

Bluebell Ciebie akurat rozumiem. I wiesz co? Ciesze sie, ze sie zmobilizowalam do pewnych rzeczy, jak jeszcze bylam na chodzie, mimo ze wydawalo mi sie, ze to wszystko za wczesnie - zakupy, ustawianie i takie tam. Ale teraz stwierdzam, ze dobrze, ze mnie trzasnelo. No ale zobacz - jednak nie bedziesz ostatnia;-)

reklama
no ale mnie sie wydawalo ze ja zawsze bede ;-) ze ja jak ruska armia a tu klops,pierwszy sygnal ze przeginam byl w wigilie i noc na patologii ale ja glupia :confused2:

ale wlasnie dostalam wiadomosc ze m. zakupil tego zielonego golfika wiec jedyny plusik dzis:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry