didi
Fanka BB :)
Blubell...CC nie akie strasznie...wszystko bedzie ok..najwazniejsze jest Wasze zdrowko...
Aga...rodzina sie nie przejmuj...Najwazniejsze jestescie Wy dziewczyny..no i zdrowie...
Skunkanka.. hmm... a moze ja mojego podesle do Ciebie na szkolenie...
wiesz on w domku u mamusi sprzatal ale u mnie teraz nie chce chyba sie msci na mnie za to ze mamunia go tak tyrala do porzadkow..
no ale jak musi i pokaze mu palcem co i jak to posprzata...albo jak liste tego co ma zrobic mu przedstawie
no a ja zrobilam sobie kuku...kroilam miesto i tak bylam tym zajeta ze niezauwazylam kiedy kroje sobie palec...
Aga...rodzina sie nie przejmuj...Najwazniejsze jestescie Wy dziewczyny..no i zdrowie...
Skunkanka.. hmm... a moze ja mojego podesle do Ciebie na szkolenie...

wiesz on w domku u mamusi sprzatal ale u mnie teraz nie chce chyba sie msci na mnie za to ze mamunia go tak tyrala do porzadkow..
no ale jak musi i pokaze mu palcem co i jak to posprzata...albo jak liste tego co ma zrobic mu przedstawie
no a ja zrobilam sobie kuku...kroilam miesto i tak bylam tym zajeta ze niezauwazylam kiedy kroje sobie palec...

a ja mam jeszcze rozbrykanego dwulatka w domu
ma problem ze ja i m. nie bedziemy na jej weselu bo ja rodze dziecko, jakbym nie miala innego terminu sobie wybrac
, ale nie bierze tez pod uwage, ze moj tata umarl miesiac temy i ja to jej wesele to mam gleboko w d.....