Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ta funkcja zostanie dal mnie :-) Ja się bym nie zdziwiła jak w maju urodzę. Tym bardziej ze objawów zbliżającego się porodu w cale nie zaobserwowałam.bluebell, nie zazdroszczę problemów ze spojeniem, ale za to masz spokój w kwestii "pewnie będę ostatnia" :-) teraz chyba ja przejmę tę funkcję, bo termin miałyśmy taki sam, a u mnie żadnych oznak porodowych nie ma ;-)

napewno wiadomo wam, ze humor mam nienajlepszy odkad wstalam:-( wczoraj jakos nie mialam natchnienia juz do komputera podchodzic
nie chcialam wam smecic
u gina ok nawet;-) z mlodym wszystko wporzadku, ktg wyszlo dobrze:-) nio, ale lekarz mi powiedzial, ze chyba jeszcze szybko nie urodze, przynajmniej tak to wyglada
coprawda dodal tez, ze w poloznictwie nigdy nic niewiadomo, a zwlaszcza przy hypotrofii, nio ale sprowadzil mnie na ziemie i zabil moja nadzieje
szczerze mowiac pojechalam z nastawieniem, ze mi powie, ze porod tuz tuz, nio i sie rozczarowalam
na szczescie z juniorem wszystko wporzadku i to najwazniejsze
ja sie jakos przemecze w tym szpitalu, mam nadzieje, ze psychicznie sie tam nie wykoncze;-)
chyba nie musze mowic po raz kolejny, ze kochane jestescie wszystkie;-)
zycze wam zdrowka i na finiszu samych dobrych wiadomosci
dbajcie o siebie i o malenstwa, juz nie dlugo przeciez nam zostalo;-) tym, ktore sa na rozpakowaniu lada dzien zycze szybkich i bezbolesnych porodow
a tym, ktorym jeszcze do terminu troche zostalo cierpliwosci