didi
Fanka BB :)
p.s. Mam małe pytanie - czy któraś z Was robiła sobie w ciąży rtg zęba?
ja mialam robione w 1 ciazy..wszystko ok..ubieraja Cie w taki fartuch ochronny ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i ze maz mojej lekarki bedzie mnie ''rozwiazywal''.Powiedziala ze do 20 i tak by mnie nie trzymala bo juz sie mecze a to bylby jescze miesiac.Na razie sie nie podniecam i nic nie planuje bo wiecie ze wszystko moze sie zmienic.Najpierw musze wyleczyc przeziebienie bo smarkam i prycham dalej niz widze
Skad ja to znam - poparzylam sobie dzisiaj brzuch zelaziem i mam sznyte na polowe brzuchola......no a ja zrobilam sobie kuku...kroilam miesto i tak bylam tym zajeta ze niezauwazylam kiedy kroje sobie palec...![]()
Powodzenia na wizycie, zarowno Twojej jak i psinkiJutro mam wizytę i zobaczymy co tam u synka słychać. A przed wizytą u ginekolożki czeka mnie jeszcze wizyta i weterynarza. :-([/font]Nie smęce już. Dobej nocki.![]()
Aha to nie ma znaczenia, i tak cierpliwosci nie zawsze mi starczy, bo czasem na pozmywanie czekam i dwa dni. A na drugi dzien po prostu perfidnie wrzucam do zlewy wszystkie czyste lyzeczki, wtedy musi pozmywac, bo nie mialby jak serka rano zjesc:-)

Niezle, tez tak musze zaczac 

mam nadzieje że nie bo nie jestem jeszcze przygotowana w środe dopiero jade do krakowa po łóżeczko i całe wyposażenie:-) 
no ale cóż są ludzie i parapety....

ja też sie z tym licze bo nie jestem pewna czy mała sie obrociła
RTG nie mialam robione bo moja dentystka jest przeciwna w ciazy,tym bardziej ze jej maz jest ginem.