reklama

Kwiecień 2009

klejnot...super,ze Twoja dzidzia juz taka duza :D nie moge doczekac sie swojego usg :D

Całe szczescie,ze ten fatalny dzien juz sie skonczył !

U mnie jutro zaczyna sie juz 12 tydzien :D ale sie ciesze :D czyli jeszcze caly 12 tydzien, 13 tydzien i zaczynam za 2tyg 2trymestr? Tak to sie liczy ? :)

reklama
U mnie koszmar, właśnie pogotowie zabrało mi męża, wrócił z pracy, źle się czuł, miał dreszcze, dałam Mu fervex bo myślałam że jakaś grypa Go może łapie, wstał poszedł na kibelek po wypiciu tego fervexu i nagle mnie woła że Mu słabo i mam dzwonić po pogotowie wyszłam tylko z łazienki do sypialni naprzeciwko a On został na kibelku, nagle słyszę grzmot, patrzę i leży na podłodze, Jezuuu, uderzył w listwę progową rozciął sobie łuk brwiowy, nabił śliwkę pod okiem, na szczęście oddychał, po minucie odzyskał przytomność, w tym czasie Natalia dzwoniła po pogotowie a ja Go cuciłam........Horror przyjechali po pół godzinie i Go właśnie zabrali.

gosiaczek1973 o Boze....szok normalnie!!! az sobie to wyobraziłam...no szok. Mam nadzieje,ze to chwilowe...moze wysoka temperature Twoj maz miał i ona spowodowała omdlenie...
Widze,ze obie miałysmy dzis fatalny dzien...
Ucałuj meza,

O kurde Gosiaczek... :-(mam nadzieję, że wszystko będzie ok z Twoim mężusiem. Dużo zdrówka mu życzę. A ty trzymaj sie kochana!

SaaRaa dopiero teraz doczytałąm jaki miałaś dzisiaj fatalny dzień:baffled:
Co za palant z tego faceta:wściekła/y: Olać takich...
Jutro bedzie lepiej:-)

Dziewczyny! Mamy już wątek zamknięty!
Nie widać go tutaj (trochę się dziwiłam jak pisałyście, że będzie tu link do niego).
Musicie na głównej stronie forum zjechać niżej do działu Związki rodzinne tak będzie poddział Album rodzinny (dział zamknięty) i jeśli macie dostęp to będzie już widać wątek Kwietniowe mamy'09.
Tam zawsze są wątki zamknięte, ale widać tylko te do których macie dostęp :tak:
Mam nadzieję, że wszystko jasno wyjaśniłam i ZAPRASZAM do zamkniętego:-)

zrobiłam wszystko z wątkiem zamknietym jak trzeba i nie wyswietla mi go a zgłaszałam Naomi chęc uczzestnictwa czy któras też ma taki problem, że nie widzi wątku zamkniętego?

reklama
hejka

Gosiaczek wspolczuje daj znac co sie stalo? szybkiego powrotu do zdrowka dla małżonka...

dlaczego ja nie mam tego podfora :-( mam tylko mamy lutowe2006 ....gdzie jestem juz 2 latka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry