reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej dziewczyny!!!!

Ja dziś mimo pięknej pogody cały dzień relaksuje się i odpoczywam, bo wczoraj niestety przeforsowałam się :baffled:
Widzę, że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną ;-) Wszystkie szukamy oznak porodu.....ja przyznaję, że też, ale jak tylko jakiś skurcz mnie złapie to hummm myśle "oby jeszcze nie teraz" !! Bo jutro idę do fryzjera hehe , ale pojutrze niech się dzieje wola nieba ...... :-):-):-):-)

Gabi to biedaku się nagimnastykowałaś w nocy, fajnie wiedzieć , że tak się poświecasz dla dobra ogółu :tak::tak:

MArgaret i ania nono chyba zbliża się finał ciąży ..... :happy2::happy2:

Nienius trzymam kciuki i czekamy na wiesci

Klucha hihihi no gdzie ty włazisz ..... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kamile postaraj się nie wnikać to jedyna rada , powrotu humorku życzę :happy2:

a ja zasmarkalam ekran i klawiature:szok::-D didi przeslij troche lodow, bo mi sie chce od kilku dni a w tej dziurze w ktorej mieszkam nie uswiadczysz:no:
a tak serio to zle ze mna wszystko mnie boli i juz mam dosyc, dobrze, ze tesciowa sie olkiem zajela, to moge troszke polezec
a wogole to wku........ mnie kolega m. bo z tekstem, do niego, ze ja to go nigdzie nie puszczam i on sie z kolegami nie widuje:angry::wściekła/y:, na co m. odpowiedzial, ze jakby jeszcze z kolegami zaczal uzedowac to syn by do niego prosze pana mowil(ma szczescie, ze to powiedzial:tak:)
a kolega, ze ja tego nie slyszalam, bo bym sie go zapytala kiedy mnie widzial jak uzeduje z kolezankami, a mnie sie nie pyta czemu ja nie wychodze:wściekła/y::angry::wściekła/y:
ale czego sie spodziewac po kolesiu, ktory ma 30 lat i sie za 17 ugania, bo starsze i myslace to maja go w du......

reklama
oh dopiero wstalam a tu sie okazuje ze mamy wszedobylska kluche:-):-):-):-) wstydzilabys sie kolzeance do gardla wchodzic:-D
ja nie rodze tylko sie relaksuje,spie non stop,tylko lozka zmieniam a dzis caly dzien leje deszcz i pogoda fatalna.Poza tym mam sporo do zrobienia i rodzenie mi nie w glowie i boje sie jak jasna cholera........
co u Malutkiej?cos sie nie odzywa wcale, Nenius trzymam kciuki jutro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry