witam sie i ja ciesze sie, ze wspolnie z klucha rozbawilam cale forum;-)
ja znowu czuje sie zle, a wczoraj mialam kika skurczy i tak jak gabi przypomnialam sobie jak to wyglada
m. sie przestraszyl i mowi, zebym powiedziala gdzie te torby stoja, a ja zdziwiona jakie torby, przeciez jeszcze nie spakowane, to on do szafy i torbe wyjmuje, kartke ze szkoly rodzenia rozklada, no i spakowal
koga super, ze impreza sie udala i Julus zostal chociaz na miejscu
aha trzymam kciuki, za nowa fryzure, zeby sie udala
szwedka gratuluje udanego porannego pojawienia sie na bb;-)
aniolek moj olek szczesliwie sie jeszcze nie przestawil, wiec wstal dzisiaj nie o 6 tylko o 7.00 rano, cala w skowronkach jestem
a teraz biega i mowi "mamusiu patrz mam oko" odkrywca jeden
:-)
Pozdrawiam was wszystkie i rowniez zycze udanego wiosennego dnia
ja znowu czuje sie zle, a wczoraj mialam kika skurczy i tak jak gabi przypomnialam sobie jak to wyglada
m. sie przestraszyl i mowi, zebym powiedziala gdzie te torby stoja, a ja zdziwiona jakie torby, przeciez jeszcze nie spakowane, to on do szafy i torbe wyjmuje, kartke ze szkoly rodzenia rozklada, no i spakowal
koga super, ze impreza sie udala i Julus zostal chociaz na miejscu

aha trzymam kciuki, za nowa fryzure, zeby sie udala

szwedka gratuluje udanego porannego pojawienia sie na bb;-)
aniolek moj olek szczesliwie sie jeszcze nie przestawil, wiec wstal dzisiaj nie o 6 tylko o 7.00 rano, cala w skowronkach jestem

a teraz biega i mowi "mamusiu patrz mam oko" odkrywca jeden
:-)Pozdrawiam was wszystkie i rowniez zycze udanego wiosennego dnia

i przykro mi bo pożegnałam się już z córeczką na kilka dni. Wiem, że bedzie pod dobrą opieką ale wiem też, że przeżywa to rozstanie...skarży się bidulka na bóle brzuszka :-(