reklama

Kwiecień 2009

witajcie

ja dzisiaj powedzmy wyspana..corcia spokojnie i ladnie spala .. wiec mama tez..nie liczac 2 wyciczek na kibelek..ale rano bol krzyza i w pachwinkach ...ale pomalu mija...

Tak,tak na rodzenie dzis piekna pogoda.Ja to wolałabym w nocy dzisiaj ze by malutki był z 1-go kwietnia;-)
ja tez tak chcialabym..hehe bo Al spalby wic nie ryczaly za mamusia... a rano to juz z tata bylby.. a w nocy ciocie( kuzynka mojego P , dobrze ze tez jest w IE i mieszka kilka minut od nas) na dyzur sciagneloby sie:-D

no ale jutro na 10:45 wizyta u gina wic moze wytrwam..:-D a po wizycie to juz moge sie rozpakowac

reklama
A co tu się dzisiaj dzieje??? Wszsytkie poszły z wiosny korzystać czy porodówki zwiedzają??

Ja właśnie próbuję się zmobilizować do prasownia, ale tak patrzę na tą stertę i chce mi się coraz mniej.
Dzieć brzuszny jakiś spokojny dzisiaj... pewnie znowu da znać jak ja spać będę chciała.
Samopoczucie dzisiaj mam super, słońca fantastycznie na mnie wpływa. No i obiecałam dziecku spacer po lesie, jak z przedszkola go odbiorę, więc pewnie potem wrócą wymęczona na maxa.

Co do urodzonych w niedziele, to moj syn też niedzielny, a póki co na leniwego nie wygląda. Zobaczymy czy nie zmieni mu się to z wiekiem :-)

Nesa to zależy jaki aparat USG ma Twój gin. Mój ma taki "bez bajerów" a przepływy i serduszka słuchał raz na szpitalnym sprzęcie, przy okazji sprawdzania nerek dzidziuśka. Ale przy każdej wizycie bardzo dokładnie i dość długo ogląda serduszko, więc wiem że jest ok.

No dobra, idę do roboty.
Życzę udanych wizyt wizytującym się dziś, szybkich porodów tym które dzisiaj będa rodzić i spokojnego, bezbolesnego dnia całej reszcie.

Witam Was kochane:-)

Ja od rana szczesliwa,bo sloneczko tak swieci ze az sie chce zyc!!!!Kurde nie wiem dlaczego tak mam ale jak tylko widze slonce po tak dlugiej jego nieobecnosci to tryskam radoscia i zyciem!:-)
potwierdzam, tez tak mam:-D

Witam was kwietnióweczki czy zechcecie mnie przyjąć do swego grona?:sorry:Troszkę późno ale szczerze mówiąc czytam was od paru miesięcy:zawstydzona/y:.Super fajne jest to Wasze forum.
witamy:-)
Tak,tak na rodzenie dzis piekna pogoda.Ja to wolałabym w nocy dzisiaj ze by malutki był z 1-go kwietnia;-)
Znam bliźniaczki z 1 kwietnia- fajna data

witajcie mamcie:)
ja mialam fatalna noc olek strasznie kaslal:-( i jestem juz po wizycie u pediatry, niestety antybiotyk ni pomogl i jest gorzej, wiec zastrzyki od dzisiaj, a ja przeziebiona wypluta po nocy i cos czuje sie dziwnie, dol boli mnie jakbym miala @ za chwile dostac i krzyz jakos pobolewa, w szyjce klucie i wyc mi sie chce:-(:szok::no:, co chwila wizyta w lazience czy cos sie nie dzieje:no::baffled: kurde z olkeim tak nie mialam zaraz dzwonie do gina bo ochu.....je

i ja sie witam
u mnie pogoda dziwna bo niby mgla ale tak troche slonce zaczyna sie przedzierac wiec szanse na sliczna pogode dzis sa.
mnie wczoraj wieczor skurcze zlapaly ale i puscily wiec to jeszcze nie czas dla mnie.
osa mam dokladnie to samo brzuch jak przed @ plecy bola w szyjce kluje i delikatne skurcze.
witam nowa kwietniowke

witajcie mamcie:)
ja mialam fatalna noc olek strasznie kaslal:-( i jestem juz po wizycie u pediatry, niestety antybiotyk ni pomogl i jest gorzej, wiec zastrzyki od dzisiaj, a ja przeziebiona wypluta po nocy i cos czuje sie dziwnie, dol boli mnie jakbym miala @ za chwile dostac i krzyz jakos pobolewa, w szyjce klucie i wyc mi sie chce:-(:szok::no:, co chwila wizyta w lazience czy cos sie nie dzieje:no::baffled: kurde z olkeim tak nie mialam zaraz dzwonie do gina bo ochu.....je

Zdowka dla malego
ja tez tak mam...o odwiedziny w lazience to kontrola czy nie ma plamienia..
i ogolni jakos bleee...mala wlasnie uaktywnila sie i na nowo naciska na wyjscie...

dziusia77 ja jestem! hihi:-D

pospałam sobie swoja normą korzystam póki mogę :-)

a dzis piękny dzien....wiosna...dzis zalicze spacerek jak nic...co by nie było ciąża donoszona a leżenia dosyc,,,mam serdecznie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry