Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, aż mną telepało, zaczęłam szykować się do szpitala, ale zrobiłam jeszcze gorącą kąpiel, żeby być pewnym zanim zacznę ściągać rodziców z drugiego końca miasta ....no i po 1,5 godziny przeszło
, z drugiej strony nie chcę, żeby skończyło się, że m.będzie odbierał poród
nim rodzice tu dotrą to jest jakaś godzina, a jeszcze my mamy jakieś pół godziny do szpitala
nie wiem jak to będzie ??????No tak skleroza - Tola nie była dodana do maluszków i mnie zmyliło...Przegapiłaś, Margaret się rozpakowała wczoraj i tuli swoją kruszynkę.
Nam odradzano próby obracania. W ogóle to w większości szpitali ich unikają w obecnych czasach - chyba już bym wolała na spokojnie cc mieć...... Ja bym nie pozwolila na te obracanie jak mi sie syn nie obrocil co okaze sie jutro to napewno powiem ze chce miec cc bez zadnej proby obrcania nie wyobrazam sobie ze ktos wklada tam rece i dotyka malego jak on jeszcze nie jest gotowy do wyjscia...
Hej. Mam chwilkę, zeby Wam cos napisac o porodzie...
Pomimo ze to moj pierwszy porod, byl bardzo szybki i lekki. Nie nacierpiałam się za bardzo. Teraz razem z M. jesteśmy bardzo szcęsliwi
Wszytskim dwupaczkom zycze takich porodów i takiej opieki ze strony personelu a zwlaszcza poloznej jaka my z Hanią miałyśmy....