reklama

Kwiecień 2009

reklama
ostatnio mrowienie i dretwienie miała didi...

co wcinacie na kolacje?:-)

taakk..i przeszlo ale krzyz mrowi juz tak srednio lekko od 3 dni

wlasnie zjadlam golabka na kolacje i zapilam kakao

ja po 6 kanapkach z pasztetem i ogórkiem właśnie poprawiam lodami :-D:-D:-D

hehe... ciekawe czy takie miksy bedziemy jadly za miesiac

no aniołek milczy, czyżby to jakiś znak .... ???

ostatniego posta napisala chyba 2 kwietnia z tego co widze w jej profilu

:-D:-D:-D za miesiąc to będziemy jadły frykasy takie jak gotowany kompocik z jabłek, ryż i gotowane mięsko i gotowane buraczki - czyli high life:-D

dlatego dziś na koniec zapodałam sobie małego zimnego, oszronionego millerka z cytryną:zawstydzona/y::-p

i ogórki małosolne - rany jak żałuję, że nie kupiłam kilograma tych ogórów

reklama
:-D:-D:-D za miesiąc to będziemy jadły frykasy takie jak gotowany kompocik z jabłek, ryż i gotowane mięsko i gotowane buraczki - czyli high life:-D

dlatego dziś na koniec zapodałam sobie małego zimnego, oszronionego millerka z cytryną:zawstydzona/y::-p

i ogórki małosolne - rany jak żałuję, że nie kupiłam kilograma tych ogórów

Hej dziewczynki:)) tez bym zjadla ogórka;-)a jaką ochotę mam na Coca Colę z lodem....hmmmm....no ale cóż, pozostaje woda mineralna i kompocik z jabłek. :eek:Chociaż połozna mówiła , że moge zaczynać pić rozcieńczone soki i powoli wproadzać różne pokarmy i obserwować dziecko:)) JUż niedługo wszystkie Kwietnióweczki przejdą na dietkę, więc te, które jeszcze są w dwupaczku, niech obżerają się póki mogą :baffled: :-p:happy:
ja dzis sama z Hania, mąż ma 3 zmianę:crazy:, jutro spodziewamy sie niespodziewanej wizyty pediatry:)):rofl2: życzę spokojnej nocki, i słodkich snów:)):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry