Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i do wózka na chłodniejsze dni

ale mam nowinę, idę na odpowiedni wątek!

Ja mam w czwartek gincia i jak do czwartku nie urodzę, to zastanawiam się nad wywołaniem w piątek, bo się obawiam porodu z powodu wielkości małego, w tamtym tygodniu już ważył 3800, więc w tym spokojnie dojedzie do 4kg, a to moje pierwsze dziecko i się boję, że nie dam rady sama urodzić takiego klocuszka i kleszcze będą musieli uży
sylvii nie ty jedna tez sie boje jak duze bedzie moje malenstwo, ty przynajmniej wiesz na co sie nastawiac ja nie wiem ani plci ani wagi nawet tej przyblizonej
sylvii biorac pod uwage wage moja i mojego to chyba nie bedzie zle ja wazylam 2800 w terminie a muj 3800 tydz po terminie.

miałam jeszcze rożek kupić ale chyba jednak wogóle zrezygnuję z tego rożka?!!
Podobno nie - ja miałam już trochę galaretki ale też bez zabarwienia. W szkółce mówili, że nie musi być podbarwiony a teraz jak była u mnie położna to mówiła, że zawsze jest albo róż albo nitki i że nie przegapię... także zdania są chyba podzielone na ten temat.
jestem po wizycie - szyjki nie ma:-) wszystko rozpulchnione:-) rozwarcie jakieś 3 cm.:-):-):-):-) prawdopodobnie najpóźniej w ŚRODĘ rodzę:-):-):-)
mam się w środę zgłosić do szpitala - jeśli będą 4 cm to podadzą mi oksytocynę i powinno być po sprawie![]()
kamile85 dala mi znac ze pojechala do szpitala bo jej sie wody zaczely saczyc wiec czekamy na wiadomosci o nastepnym dzidziusiu kwietniowym