Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jej to do smiechu

teraz zjedlismy obiad i olek mam nadzieje, ze poszedl spac u babci. ja zabieram sie za jakies sprzatanie bo syf sie zrobil niewielki

pogoda cudna i wystawilabym sie do sloneczka, ale brzuszka nie bede nagrzewac
trzeba zaczac cos dzialac, dopoki synek odpoczywa
ok 3 bole jak przy okresie no i do tego dochodzily wedrowki czeste do kibelka i bol bioder
boje sie,bo caly czas mnie brzuch boli a w domu sama jestem:-(Powiedzialam mezowi,ze tylko z nim pojade do szpitala,bo nie chce jechac z jego rodzicami ani siostra
w srodku to mnie zagotowalo!!!!!Niech sobie ktokolwiek z glowy wybije,ze przyjedzie do szpitala i bedzie chcial wejsc na sale do mnie
Moze jestem okropna ale nie lubie ich i nie chce zeby ktos przychodzil do mnie i synka
zastanawialam sie rowniez czy moze tak byc no ale skoro nie jestem sama to chyba tak.Chcialam jechac do szpitala na wlasna reke ale jak zadzownilam i zapytalam to na usg trzeba czekac a ktg tylko prywatnie
no i moze gdzie indziej bedzie mozna to zrobic za jednym zamachem(o ile nie urodze do tego momentu)