reklama

Kwiecień 2009

reklama
Didi to masz tak na dwa palce chyba te rozwarcie jak opisujesz...ja mam tak od 2 tygodni ponad.
Becik ty to masz jeszcze pare dni.Ja już 42 tydz zaczynam to co mam powiedziec i nadal 2w1.To szybciutko biora was do szpitala.Ja mam skierowanie dopiero na piątek.

Hejka

A mnie dziewczyny zaczyna powoli dopadać jakaś depresja :baffled::baffled:
Kurcze wszystko mam poprane, poprasowane, na święta tak porządnie wysprzątałam chatkę, że teraz nie mam za bardzo co robić :crazy::crazy:

To czekanie mnie dobija i nuda też.... bo ile można leżeć i coś oglądać ... masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y:

Ania Ciebie to strasznie podziwiam, :tak::tak:

Didi gratuluję dobrych wieści :tak::tak:

humm i co tu robić żeby urodzić... ale uparte te nasze niektóre dzieciaczki kwietniowe :baffled::baffled::baffled:

witam:)
u mnie slicznie sloneczko swieci, bylam na malym spacerku i juz w klapki wskoczylam bo tak cieplutko:-)
poza tym to troche sie nudze, musze jeszcze pozniej pranko wstawic i zrobic obiadek, dzisiaj planuje barszczyk czerwony:-)
wczoraj to myslalam ze mlody sobie impreze w moim brzuchu zrobil, tak szalal:-D:-D
didi trzymam kciuki by dzidzia jeszcze zaczekala:-)
siruna wspolczuje, trzymajcie sie razem z M:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bluebell super ze szybko doszlas do siebie po cc, mam nadzieje ze tez tak bede miala:tak:
ania no to juz na dniach powinnas sie spodziewac dzidzi:-)
asia100 witamy z powrotem:-p:-p

didi ja mam podobne rozwarcie i smigam zero innych objawow porodu...

aha hihi no uparte dziecioki w końcu to dzieci z rogami w znaku zodiaku :-D

ja podobnie jak Viola1978 słyszałam na szkole rodzenia żeby wodą potówki a nie spirytusem traktowac

no to dobrze ze na potowkach sie skonczylo. moze za cieplo ubierasz i masz cieplo w domu?? slyszalam ze malo potrzeba aby sie pojawily

W domu nie gorąco a mała w koszulce i śpioszkach tylko ale myślę że to od pewnego spaceru na dworze ciepło a mała w chuście i czapeczce więc pewnie od tego....

Ada1989 ja po 3 cesarkach jestem a im późniejsza tym lepiej się czułam po pierwszej umierałam, po2 boło dobrze a teraz po3 jest rewelacyjnie w 3 tg po porodzie nie odczuwam żadnych dolegliwości, więc myślę że nie masz powodów do strachu:tak::tak: i na pewno będzie ok

reklama
Hello laski...
Byłam dzis na KTG...w rzeciagu 20 min miałam 2 niewyczuwalne przezemnie skurcze a KTG pokazalo je w granicy bodajze 70...
Na konsultacji lekarz powiedzial ze malutka sie szykuje powoli i ze jesli na kolejnym ktg wyjdzie to samo a ja nie bede czula to do szpitala na wywolanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry